Profeţia CUTREMURĂTOARE a lui Nostradamus: Atentatele din PARIS prevestesc Al Treilea Război Mondial

Atacul terorist de la sediul redacției de satiră Charlie Hebdo, care a adus teroare în Franţa şi în întreaga Europă a readus în discuţie profeţiile pe care le-a făcut Nostradamus, cât şi profeţia părintelui Elpidie, care sugereză că acesta ar putea fi începutul celui de-Al Treilea Război Mondial, scrie obiectiv.info

13 ian. 2015, 10:30
Profeţia CUTREMURĂTOARE a lui Nostradamus: Atentatele din PARIS prevestesc Al Treilea Război Mondial

Părintele Elpidie consideră că trăim vremuri apocaliptice și că cel de-Al Treilea Război Mondial nu va fi un conflict pentru cucerirea teritoriilor, ci o luptă aprigă ce va fi declanșată din cauza religiilor.

Fanaticii islamişti ar putea declanşa Al Treilea Război Mondial prin atentatele care au pus pe jar Europa.

Coran: sura 9, verset 29: „Luptați contra celor ce nu cred în Allah și în ziua Judecății de Apoi, care nu interzic ceea ce Allah și Profetul său au interzis, și care nu practică religia adevărului printre cei care au primit Cartea, până ce aceștia plătesc tributul cu propriile mâini, umilindu-se.”

Ce spune părintele Elpidie

Potrivit acestuia, ” război care a început la nivel mondial nu este un război între state, nu este un război ca altele, ci este un război pe care l-a pregătit Antihristul pentru a se găsi într-o confruntare directă cu Fiul meu”, aşa ne grăieşte Sfânta Născătoare de Dumnezeu. Iisus Hristos, ca Om şi Dumnezeu, este marea problemă a conducătorilor luciferici ai acestei lumi. Iisus Hristos este Cel ce va îndura încă o dată o mare pătimire din partea diavolului. De ce diavolul Îl războieşte pe Hristos? Deoarece doreşte să Îi ia locul… de aceea şi vine cu acest nume în lume: Anti-Hristos, împotriva lui Hristos. Atunci trebuie să trăim după cum doreşte Lucifer şi după cum ne dictează nouă ordine mondială. Prin această ordine mondială, Lucifer doreşte să facă un Guvern mondial şi o religie mondială, unind toate religiile într-una. Vrea să facă cea mai rea cu putinţă formă de religie. Va lua chipul unei biserici care chipurile Îl iubeşte pe Mesia şi, în numele iubirii, va uni toate bisericile, şi pe cele păgâne şi pe cele pseudo-creştine şi pe cei care nu cred în Dumnezeu.Când veţi vedea aceste lucruri să fie spuse din gură unor oameni chipurile duhovniceşti, patriarhi, preoţi să ştiţi că venirea lui Lucifer este aproape şi mai ales este aproape ultima confruntare dintre diavol şi Hristos. Când veţi vedea acestea, să ştiţi că au început a două oară prigoană, patimile Domnului nostru.”,

Nostradamus anunţa pentru 2015 conflicte militare grele

– În 2015 vor avea loc atentate împotriva a patru premieri din diverse colţuri ale lumii.

– Nostradamus mai spune că, în 2015, ne aşteaptă conflicte militare grele, schimbări mari aşteptându-ne după ce bariera lingvistică dintre naţiuni va cădea.

 

Citeşte mai multe detalii pe obiectiv.info