Profeţie cutremurătoare a lui Arsenie Boca: „România va fi ÎNCONJURATĂ DE FLĂCARI!”

Parintele Arsenie Boca a ramas in istorie datorita sfaturilor sale pline de spiritualitate dar si a previziunilor pe care acesta le-a facut despre tara noastra.

RomaniaTV.net
08 nov. 2015, 10:09
Profeţie cutremurătoare a lui Arsenie Boca: „România va fi ÎNCONJURATĂ DE FLĂCARI!”

Evenimente nefericite se petrec in ultima perioada in Romania, dincolo de cele obisnuite. Tragedia de la Colectiv a schimbat complet fata acestei tari, iar la incidentul care a indoliat o tara intreaga se adauga si alte probleme sociale ce ameninta granitele tarii: amenintarile Rusiei sunt tot mai directe, fluxul de refugiati creste, iar tot mai multe avioane se prabusesc in ultima vreme. Care este cel mai mare pericol la adresa sigurantei nationale a Romaniei?

Sfantul Ardealului a sustinut acum mai bine de 25 de ani ca Romania se va confrunta cu un seism puternic, iar Bucurestiul va fi ras de pe suprafata pamantului.

MINUNILE lui ARSENIE BOCA. MĂRTURIILE unei măicuţe despre MIRACOLELE la care a asistat VIDEO

„O sa ne pasca un mare cutremur si blocurile din Bucuresti vor ajunge ca si cutiile de chibrituri. Multi vor pleca din tara, dar putini se vor intoarce.

Va venei vremea cand vor dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari!”, a marturisit Arsenie Boca cu putin timp inainte sa moara.

„Pe Bucuresti s-a ouat de doua ori (n.r.: referindu-se la bombardamentele din cele doua razboaie mondiale), iar cand se va oua a treia oara, Bucurestiul va fi sters de pe suprafata pamantului, deoarece acolo fofortesc pacatele.

Intr-o parte de lume vor fi razboaie, in alta parte cutremure, in alta inecari, vor fi accidente peste accidente, vor fi boli necunoscute si fara leac”, se arata in marturia cutremuratoare a lui Arsenie Bocadespre viitorul Romaniei si al planetei.

Mai multe, pe revista Teo

CITEŞTE ŞI: Decizie istorică a bisericii legată de Arsenie Boca. A început procesul de canonizare