Profeţie devastatoare. Pământul se va zgudui timp de 8 ore. Când va avea loc marele cutremur

"Va fi sfârşitul lumii", acesta este secretul teribil îngrozeşte lumea, mai ales că există dovezi şi semne clare. O parte din profeţia care a fost desecretizată de Vatican în urmă cu aproape 17 ani susţine că un cutremur devastator va lovi Pământul timp de opt ore.

14 oct. 2017, 15:44

Continutul celui de-al treilea secret de la Fatima a ramas departe de ochii publicului timp de 83 de ani, continuand sa fie tinut ascuns de catre Vatican din motive „strategice”.

Papa Ioan Paul al II-lea a manifestat la inceput o mare devotiune fata de Fatima si fata de Fecioara Maria in ipostaza Sa de Maica Domnului de la Fatima. Astfel, el a propovaduit mesajul ei, care era „pocaiti-va pentru pacatele voastre si intoarceti-va la DUMNEZEU”, insa, in cele din urma el nu si-a mentinut atitudinea, sub pretextul ca mesajul secretului este foarte apocaliptic.

Maria Ghiorghiu, femeia care a prezăvut incendiul din Colectiv, o nouă previziune sumbră. „Cutremur devastator”

Textul nu a fost facut public niciodata, dar se pare ca este de o violenta extrem de greu de inteles. Numeroase voci chiar contesta ceea ce al treilea secret de la Fatima sustine pe motiv ca niciun creator nu ar putea sa-si distruga creatia intr-un asemenea mod.

Textul vorbeste de numeroase semne care se vor arata inaintea nenorocirii finale. Intr-o noaptea friguroasa, probabil in miezul iernii, cu doar 10 minute inainte de miezul noptii, un cutremur major va zgudui Pamantul pret de 8 ore. Se vehiculeaza ca acesta va fi al treilea semn major al apropierii Apocalipsei. In urma acestui cutremur devastator axa planetei se va inclina si o obscuritate infricosatoare va pune stapanire asupra planetei timp de 3 zile.

Citeşte şi Gheorghe Mărmureanu: „Cutremurul cel mare va veni. Este un joc de cifre”

Urmatorul semn, care va declansa si Apocalipsa, va fi asasinarea unui barbat de nivel inalt. Atunci un razboi nuclear, asa cum nimeni nu isi poate imagina, se va declansa. In urma Apocalipsei, doua treimi dintre oameni vor muri in primele trei zile. Apoi lucrurile vor deveni si mai cumplite pentru ca haosul si raul sa puna stapanire pe intreaga planeta. Aceasta nebunie nu va dura la infinit, in cele din urma pacea va fi cea care va domina ceea ce va mai ramane din societate. Si apoi, plecand de la aceasta, va incepe o noua era cu persoane pline de bunatate. Singura problema este ca foarte putini dintre oameni vor fi alesi pentru a relansa viata pe Terra. Acesti norocosi sunt cei care se vor lepada de viata pacatoasa pe care o duc si vor gasi drumul de intoarcere spre divinitate.

Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis incendiul din Colectiv, previziune terifiantă despre România

Cele trei secrete de la Fatima reprezinta o serie de viziuni si profetii care ar fi avut loc ca urmare a aparitiei Fecioarei Maria in fata a trei tineri pastori portughezi, Lucia Santos si verisorii ei Jacinta si Francisco Marto, incepand cu data de 13 mai 1917. Cei trei copii au afirmat ca au fost vizitati de catre o presupusa Fecioara Maria de sase ori intre mai si octombrie 1917. Aparitia este acum cunoscuta sub numele de Maica Domnului de la Fatima.