Astrologul Mariana Cojocaru, despre profeţiile lui NOSTRADAMUS: „Urmează ciumă, foamete şi MOARTE PRIN RĂZBOI”

Ciumă, foamete şi moarte prin război arată unul dintre catrenele lui Nostradamus că ar urma să se întâmple în perioada imediat următoare. Acum, omenirea ar trăi ultimele clipe de linişte, calmul dinaintea furtunii. După "furtună" va veni un nou început. 

03 aug. 2015, 10:09
Astrologul Mariana Cojocaru, despre profeţiile lui NOSTRADAMUS: „Urmează ciumă, foamete şi MOARTE PRIN RĂZBOI”

Toate aceste nenorociri par să fie zilele după urmă ale omenirii, întrucât Nostradamus spune că după ce aceastea vor trece va urma un nou început. Catrenul care face referire la nenorocirile ce va să vie în acest an şi anul următor au fost explicate de Mariana Cojocaru, astrologul România TV. (vezi AICI emisiunea integrală)

Citeşte şi  PROFEŢIA CUTREMURĂTOARE a unui REGE. „Va avea loc un RĂZBOI ÎNGROZITOR. Oraşele mari vor fi înghiţite de foc”

„Vă spun un catren în acest sens, pentru că se pare că lucrurile nu se vor linişti, acum e liniştea dinaintea furtunii. Nostradamus spunea aşa: Lamele secerilor se unesc spre Săgetător în exaltarea ce a cuprins măcinarea grânelor, vor apărea ciumă, foamete şi moarte prin război, secolul se apropie de reînnoire. E un aspect clar a ce va să vie. Când discutăm de lamele secerilor ele au fost asociate cu Saturn şi cu moartea în tarot. El spune: lamele se unesc spre Săgetător, Saturn va intra imediat ce-şi reia mersul în Săgetător, după data de 18, va reintra în Săgetător şi vreme de 2 ani va fi în zodia săgetător, a Arcaşului”, a spus Mariana Cojocaru la România TV

Seceta de afară ar fi preambulul nenorocirilor care se apropie. „Discutăm de ciumă, foamete, moarte prin război. Dar înainte spune: exaltarea ce a cuprins măcinarea grânelor. Uitaţi-vă la secetă şi cum e pârjolit pământul din cauza temperaturilor ridicate. Discutăm de un preambul la tot ce înseamnă acest mecanism extrem de agitat din rândul oamenilor şi care nu prevesteşte nimic bun”, a masi spus Mariana Cojocaru. 

Citeşte şi Profeţii ÎNFIORĂTOARE, vechi de 100 de ani: „Trei zile şi trei nopţi de întuneric. Pământul, un CIMITIR imens”

Noul început menţionat de Nostradamus a fost explicat de mariana Cojocaru. „Ce să însemne un nou început? Întoarcere la credinţă? Trebuie să ne întoarcem cu faţa spre natură şi credinţă. Chiar are un catren foarte clar definit legat de vreme şi de toate. Cataclismele care urmează să apară în următorii doi ani. Spuneam că Saturn e reprezentat de moarte în Tarot dar e reprezentat de Heremit, cel care-şi îndreaptă faţa spre credinţă, izolându-se şi căutând să-şi definească evoluţia spirituală şi să o îmbunătăţească”, a concluzionat Mariana Cojocaru.