Profi face angajări în toată ţara

Profi face angajări în toată ţara. RomaniaTV.net vă spune ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
16 ian. 2015, 07:06
Profi face angajări în toată ţara

Profi angajează casieri la Drobeta-Turnu-Severin, Reşiţa, Râmnicu-Vâlcea, Cugir, Amara, Odobeşti, Ploieşti, Piteşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă în comerţ, este amabil, dinamic, este rezistent la efort fizic şi dispus la muncă în două schimburi. 
Detalii despre postul vacant la Drobeta-Turnu-Severin, Reşiţa, Râmnicu-Vâlcea, aici.

Informaţii suplimentare despre postul de casier din Cugir, Amara, Odobeşti, Ploieşti, Piteşti găsiţi aici. 

Profi angajează un operator preţuri în Bucureşti. Eşti eligibil pentru acest post dacă ai studii medii, ai cel puţin un an experienţă în retail, ai bune cunoştinţe de Excel şi Power Point, ai cunoştinţe medii de limba engleză, eşti dispus la deplasări, atent la detalii, ai abilităţi de comunicare, spirit de echipă şi iniţiativă. Amănunte, aici. 

5 februarie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru aceste locuri de muncă.

Profi angajează 20 de casieri la Braşov, Iaşi, Adjud, Săcele, Mărăşeşti. Până pe 6 februarie se primesc candidaturi pentru acest post. Detalii, aici. 

Profi angajează un operator PC la Bucureşti. Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, a mai lucrat într-un post similar, are abilităţi de comunicare, planificare, organizare şi este dispus la efort fizic. Până pe 7 februarie se primesc CV-uri pentru acest post. Mai multe informaţii despre acest post găsiţi aici. 

Profi angajează casieri şi în oraşele Zalău, Aleşd, Bistriţa, Gherla, Cluj.
29 ianuarie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru aceste locuri de muncă. Amănunte, aici.

Profi angajează pe postul de responsabil tehnic regional în Piteşti, Ploieşti, Slobozia, Târgovişte, Urziceni.
Candidatul potrivit pentru acest post este absolvent de studii superioare tehnice, ştie să opereze un PC, vorbeşte limba engleză, are permis de conducere categoria B. Candidatul ideal pentru acest post are abilităţi de comunicare şi de negociere, este organizat, proactiv şi poate respecta termene-limită. 
23 ianuarie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Detalii, aici.