Profilul femeii care şi-a măcelărit soacra şi animalele din curte: Se încadrează în tipologia „anihilatorului”

Anchetatorii au făcut primele dezvăluiri despre femeia din Arad care şi-a măcelărit soacra şi animalele din curte. Procurorii sunt uimiţi de cruzimea femeii şi susţin că aceasta ar fi omorât pe oricine i-ar fi ieşit în cale. În urma audierilor, anchetatorii au stabilit că femeia de 60 de ani se încadrează perfect în tipologia "anihilatorului", potrivit România TV.

21 aug. 2014, 11:36
Profilul femeii care şi-a măcelărit soacra şi animalele din curte: Se încadrează în tipologia „anihilatorului”

Femeia a fost supusă unei expertize psihiatrice, iar acum se aşteaptă rezultatele. Dacă se dovedeşte că era lipsită de discernamânt, agresoarea va fi internată într-un spital de psihiatrie.

O femeie și-a ucis fosta soacră, în vârstă de 80 de ani, ca apoi să taie un miel pe care l-a aruncat în foc. Într-un final, ea a omorât şi câinele bătrânei, lovindu-l cu toporul în cap. Incidentul macabru a avut loc în cursul dimineţii de miercuri, în jurul orei 8.00, în comuna Zăbrani din judeţul Arad. 

Cadavrul bătrânei a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, încercând astfel să se stabilească cauzele decesului. Anchetatorii nu au descoperit răni pe trupul neînsuflețit al victimei, în afară de leziunile de pe mâini, semn că femeia a încercat să se apere.

Polițiștii și procurorii au ajuns la fața locului anunțați de vecinii victimei. Aceștia au povestit că miercuri dimineața, în jurul orei 8.30, fosta nora urla în curtea casei, așa că au anunțat autoritățile. În casa victimei din Zăbrani, anchetatorii au găsit-o pe bătrâna decedată. Un miel fusese înjunghiat și aruncat în foc de către fosta nora deoarece, potrivit spuselor femeii, „behăia”. De asemenea, nici câinele bătrânei nu a scăpat de criminală, agresoarea lovindu-l cu toporul în cap pe motiv că „nu o suporta”.

Citeşte şi Bărbatul arestat pentru uciderea unui om de afaceri din Arad, trimis în judecată

Nepoții bătrânei au lăsat-o pe bătrână în grija fostei nurori, pentru trei zile, cât aceștia erau plecați în Austria. Femeia le-a spus anchetatorilor că de dimineață s-a certat și s-a bătut cu bătrâna, ajungând să o omoare. Vinovata fost transportată la Arad și internată într-un spital de psihiatrie.