Profitul creşte cu BILETUL PARIURI1X2.RO: Varianta de azi poate fi a 5-a câştigătoare în ultimele 6 zile!

Riscurile au lipsit aproape cu desavarsire de pe biletul oferit ieri de redactia www.pariuri1x2.ro . Am mizat pentru profit pe cel putin 4 cornere ale echipei AC Milan, in amicalul cu Dortmund, duel in care trupa lui Montella a beneficiat de exact 4 lovituri de la colt, precum si pe 2 sau mai multe goluri intr-un alt meci-test, Lyon – Ajax. Francezii au castigat cu 2-0. Cota 2 ne-a fost intregita de succesul Irinei Begu la Bucuresti Open, 2-0 la seturi contra sarboiacei Jorovic. Biletul oferit de pariuri1x2.ro a fost astfel “verde” pentru a 4-a oara in ultimele 5 zile!

19 iul. 2017, 06:43
Profitul creşte cu BILETUL PARIURI1X2.RO: Varianta de azi poate fi a 5-a câştigătoare în ultimele 6 zile!

Biletul zilei

Tintim noi castiguri, dar mentinem linia:  pariuri cat mai simple si cat mai sigure. Mai mult, combo-ul de astazi seamana izbitor in felul in care este gandit, cu cel propus ieri. Avem iarasi doua amicale pe bilet, in care pariem, tras la indigo, pe cornere si goluri. Pentru Bayern – Arsenal selectam prima varianta, mizand pe cel putin 4 cornere de cate vor beneficia ”tunarii”, in timp ce pronosticul pe goluri, 2 sau mai multe in meci, este propus pentru duelul dintre Liverpool si Crystal Palace.
Completam cota de 2 tot cu o varianta peste 1.5 goluri, la meciul Ludogorets – Zalgiris Vilnius, din mansa secunda a turului 2 preliminar UCL. Formatia lui Keseru si Moti a pierdut cu 1-2 in tur, fiind obligata sa forteze accederea in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, printr-un succes in fata fanilor proprii.



Biletul zilei: 
14:20, Bayern Munchen – Arsenal, Arsenal peste 3.5 cornere
15:30 Liverpool – Crystal Palace, peste 1.5 goluri
21:00, Ludogorets – Zalgiris Vilnius, peste 1.5 goluri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.