PROGNOZA METEO. Află cum va fi vremea în zilele următoare

PROGNOZA METEO. Vremea rămâne rece în aproape toată ţară. Spre sfârşitul săptămânii, temperaturile cresc uşor, precipitaţiile vor fi slabe, iar soarele se arată printre nori.

17 feb. 2015, 15:51
PROGNOZA METEO. Află cum va fi vremea în zilele următoare

PROGNOZA METEO. Miercuri vremea ramane tot rece in mare parte din tara, local geroasă dimineaţa. Iar ca aspect, va fi o zi insorita si doar in sud-estul tarii norii stau mai adunati, insa doar cu totul izolat lasa fulguieli trecatoare, in schimb vantul inca sufla cu putere in aceasta parte a tarii, ca si pe crestele inalte de munte. Prin urmare, la amiaza vor fi doar -4 grade, izolat, în Dobrogea şi în depresiuni şi cel mult 6 grade în Crişana, sud-vestul Transilvaniei şi Maramureş

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. In Bucuresti si miercuri va fi o zi rece, insa destul de insorita. Dar vorbim despre soare cu dinti, caci maxima zilei abia atinge aproximativ 1 grad. Macar vantul nu mai da semne de agitatie.

PROGNOZA METEO. Joi vremea se incalzeste in mare parte din tara, temperaturile se apropie de cele normale pentru aceasta data calendaristica, si la amiaza vor fi valori de la 1 grad în depresiuni pana la 8 grade în Oltenia. Pe parcursul zilei doar in estul tarii se aduna tot mai multi nori si izolat ninge slab, in rest va fi soare pe saturate. Iar vantul sufla in continuare alert in Moldova, Dobrogea, Bărăgan şi la munte.

CITEŞTE ŞI COD GALBEN de GER la graniţa cu România

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Si in Bucuresti vremea se incalzeste, cele 6 grade ale amiezii reprezinta temperatura normala pentru sfarsit de iarna, iar peste zi soarele se arata adesea printre nori si vantul nu face excese.

PROGNOZA METEO. Vineri temperaturile continua sa creasca, vremea devine ceva mai calda decat ar trebui prin vestul, nord-vestul si centrul tarii, in rest vorbim despre temperaturi normale. Asadar, la amiaza termometrele vor indica 2 grade, izolat, prin estul tarii, in timp ce in sud-vest se ating 10 grade mult mai placute. Iar norii prefera jumatatea estica a teritoriului, unde insa numai pe alocuri cad precipitatii slabe mixte pe parcursul zilei, in timp ce in rest soarele este mai generos, iar vantul doar pe crestele cele mai inalte de munte inca se arata mai sprinten.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. In Capitala, vineri vor fi nori, insa este putin probabil sa lase trecator precipitatii slabe, conditiile raman reduse. Nici vantul nu se agita, iar la amiaza vor fi 4-5 grade in termometre, o zi linistita de sfarsit de iarna.

Si sambata va fi ceva mai cald decat in mod normal in ultima decada de februarie, cu maxime de la 3 la 11 grade la pranz. Iar soarele doar prin vestul si nordul tarii se ascunde mai des dupa norii ce doar izolat lasa ploi slabe, in rest se arata mai generos. Vantul nu face excese, doar prin Moldova si Banat da semne de agitatie. Iar in zilele urmatoare tot ridicate raman temperaturile, si probablitatea pentru precipitatii, mai ales ploi, creste la inceputul saptamanii viitoare in vestul, centrul si nordul tarii. Pana atunci, ramane de interes doar ceata din zonele joase de relief, prezenta local in orele diminetilor si pe parcursul noptilor.