PROGNOZA METEO. Află cum va fi vremea în zilele următoare

PROGNOZA METEO. Săptămâna viitoare, vremea se menţine călduroasă în toată ţara. Meteorologii au emis chiar COD PORTOCALIU de caniculă în 10 judeţe din ţară. Vântul va sufla uşor, iar spre sfârşitul săptămânii, sunt aşteptate ploi în zonele de munte.

30 aug. 2015, 12:05
PROGNOZA METEO. Află cum va fi vremea în zilele următoare

PROGNOZA METEO. LUNI, vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiaza în zonele de câmpie şi de podiş unde şi indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi variabil la munte şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare în sudul Banatului şi pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 de grade pe litoral si 38 de grade in vest si nord-est.

BUCUREŞTI. Vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiaza când şi indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 35 de grade.

PROGNOZA METEO. MARTI, vremea se va menţine călduroasă, caniculară după-amiaza în zonele de câmpie şi de podiş, unde şi disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 de grade pe litoral si 38 de grade in vest, nord-vest si est.

CITEŞTE ŞI COD PORTOCALIU de CANICULĂ în 10 judeţe din ţară

BUCUREŞTI. Vremea se va menţine călduroasă, caniculară după-amiaza, iar indicele temperatură-umezeală va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 35…36 de grade.

PROGNOZA METEO. MIERCURI, Vremea va fi în continuare călduroasă, caniculară după-amiaza în zonele de câmpie şi de podiş, unde şi disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi variabil în nordul ţării şi la munte şi senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 de grade in delta si pe litoral şi 37 de grade in zonele de campie si podis.

BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare călduroasă, caniculară după-amiaza când şi disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 35…36 de grade.

Pana la sfarsitul saptamanii, deşi valorile termice vor marca o scădere uşoară în regiunile vestice, centrale şi nordice, vremea va fi în continuare călduroasă, caniculară în zonele de câmpie şi de podiş din sudul si entrul tarii. Sunt asteptate ploi prin regiunile intracarpatice si pe la munte pe parcursul zilei de joi pentru ca mai apoi probabilitatea de ploaie va fi redusă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 şi 36 de grade.