PROGNOZA METEO. Avem parte de o vreme MAI CALDĂ decât ar trebui

PROGNOZA METEO. Vremea din următoarele zile ne va face o adevărată plăcere deoarece temperaturile vor fi cu mult peste normalul perioadei. În unele zone, mercurul din termometre va urca până la 22 de grade, temperaturi potrivit mai degrabă la început de vară.

23 mart. 2015, 14:40
PROGNOZA METEO. Avem parte de o vreme MAI CALDĂ decât ar trebui

PROGNOZA METEO. Pentru marţi meteorologii anunţă o vreme frumoasă în aproape toată ţara, cu cerul variabil, chiar senin mai multe ore în mare parte a ţării. Singurul fenomen demn de semnalat este ceaţa, prezentă doar izolat în primele ore in zonele joase. Soarele foarte generos şi aerul mai cald vor face ca temperatura aerului să crească în toate zonele şi astfel vremea va fi caldă pentru data din calendar în vest şi în centru şi apropiată de normalul termic în celelalte regiuni. Maximele se vor încadra aşadar între 6…7 grade pe litoral şi 17.. 18 grade  în regiunile vestice. Vântul suflă mai alert în Banat, în Moldova şi la munte.

VREMEA IN BUCURESTI. Marţi, vremea este frumoasă, însorită în cea mai mare parte a zilei, cu nori de decor pe cer şi vânt cel mult moderat. Temperatura creşte faţă de ziua de luni şi maximele vor fi în jur de 13 grade, foarte aproape de normalului datei din calendar.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe două săptămâni: Cum va fi vremea până la Florii

PROGNOZA METEO. Miercuri, vremea va deveni mai caldă decât în mod obişnuit la această dată în majoritatea zonelor, mai ales în nord-vest şi în centru. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 8 grade pe litoral şi 19 grade în Transilvania. Cerul va fi variabil în primele ore, când izolat va fi ceaţă în est şi în sud-est, apoi nebulozitatea se va accentua treptat după-amiază, începând cu sud-vestul. Spre seară şi la începutul nopţii va ploua în Banat şi în Oltenia, unde pe spaţii mici se pot cumula 15…20 l/mp, apoi local în Crişana, Transilvania şi Muntenia şi doar izolat în restul zonelor.  Vântul e mai alert la munte şi doar pe alocuri în celelalte zone.

VREMEA IN BUCURESTI. Miercuri, vremea va fi uşor mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă, cu maxime în jur de 12 grade. Dimineaţa sunt condiţii de ceaţă, apoi cerul e variabil, ceva mai târziu se înmulţesc norii, fără să plouă încă.

PROGNOZA METEO. Joi, temperaturile continuă să crească şi drept urmare vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit, chiar deosebit de caldă în nord, în vest şi în centru. Aşteptăm maxime cuprinnse în general între 12 grade pe litoral şi 22 în sud-vestul Transilvaniei. Peste zi cerul e variabil, cu înnorări temporare în est şi în sud-est, unde doar izolat plouă slab. Vântul suflă cu intensificări în Banat, în Moldova şi la munte.

VREMEA IN BUCURESTI. Ziua de joi vine cu vreme mai caldă decât în mod obişnuit, adică maximele vor fi în jur de 17 grade. Norii acoperă temporar cerul, dar ploi slabe vin abia în noaptea de joi spre vineri.

PROGNOZA METEO. Vineri, norii acoperă treptat toată ţara şi ploile se extind dinspre sud în toate regiunile. Aşteptăm cantităţi de apă mai însemnate în sud şi în sud-est. Vremea se menţine caldă în regiunile intracarpatice, dar în celelalte regiuni se răceşte uşor, mai ales în sud, astfel încât maximele vor fi între 10 şi 21 grade. În weekend, temperaturile scad şi în vest, în nord-vest şi în centru şi temporar va ploua în toată ţara.