PROGNOZA METEO. Vremea se răceşte şi, pe alocuri, cad ploi

PROGNOZA METEO. Vremea se răceşte în următoarele zile, maximele nu vor trece de 17-18 grade. Pe alocuri vor cădea şi ploi, dar care vor fi de scurtă durată.

02 oct. 2014, 13:09
PROGNOZA METEO. Vremea se răceşte şi, pe alocuri, cad ploi

PROGNOZA METEO. Pentru vineri, meteorologii anunţă o vremea răcoroasă în toată ţara. Norii preferă partea de nord, centru şi vest a teritoriului, în timp ce în rest mai lasă loc din când în când şi soarelui. Plouă în continuare în Maramureş, Crişana, local în Banat, Transilvania şi în zonele de munte şi numai cu totul izolat în celelalte regiuni. Pe spaţii mici, în special în Munţii Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali, cantităţile de apă vor depăşi izolat 20 l/mp. Vântul continuă să-şi fie mai alert în regiunile sudice, iar amiaza vine cu numai 11 grade în termometre în nordul Moldovei şi cel mult 19 gradein Banat şi în Lunca Dunării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vineri, bucureştenii au parte de o vreme răcoroasă, cu o maximă termică de aproximativ 17 grade. Din când în când, printre nori se arată soarele, iar vântul are unele răbufniri nervoase.

PROGNOZA METEO. Vremea se va menţine răcoroasă în cea mai mare parte a ţării si pe parcursul zilei de sâmbătă. În vest, nord-vest şi centru, precum şi în zonele de munte, cerul va fi înnorat şi pe alocuri mai plouă slab. În celelalte regiuni intervalele în care soarele va fi umbrit de nori vor fi destul de puţine şi numai izolat vor fi posibile ploi de scurtă durată. Vântul are mai multă putere în sudul Banatului şi pe litoral, iar maximele termice vor pleca de la 13 grade în nordul Moldovei şi se opresc la 20 de grade, izolat în Transilvania.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Sâmbătă, vremea rămâne răcoroasă, când nu putem spera la mai mult de 17…18 grade în termometre. Cerul va fi parţial acoperit de nori, iar vântul mai adie din când în când.

PROGNOZA METEO. Încheiem săptămână cu vreme uşor mai rece decât în mod normal în prima decadă a lunii octombrie, îndeosebi în regiunile extracarpatice. Vorbim despre o zi destul de însorită, dar şi cu câţiva nori, mai mult de decor, însă doar prin vestul şi sudul teritoriului îşi fac apariţia cu totul izolat ploi slabe. Vântul este în continuare mai agitat tot prin sudul Banatului şi pe litoral. Peste zi se strâng în termometre temperaturi de la 14 grade în estul Transilvaniei şi în Bucovina şi 20 de grade în nord-vest şi centru.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Duminică, vremea este continuare uşor mai rece decât în mod normal în prima decadă a lunii octombrie. Din când în când soarele se mai ascunde printre nori, dar nici vorbă de ploaie, însă vântul va fi putin cam sprinten. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade.

PROGNOZA METEO. În prima jumătate a săptămânii viitoare vremea rămâne răcoroasă în regiunile extracarpatice, în timp ce în restul ţării valorile termice vor fi apropiate de cele normale în această perioadă. Peste zi, în general, termometre strâng cel mult 20 de grade plecând de la numai 14 grade în unele zone din ţară. Ploile vor fi destul de puţine şi trecătoare şi vor prefera în special regiunile sudice şi sud-estice.