PROGNOZA METEO. Bucuraţi-vă de vremea frumoasă! Nu va mai dura mult

PROGNOZA METEO. Temperaturile ridicate din ultimele zile, anormale pentru această perioadă, ne vor mai bucura doar câteva zile, deoarece finalul săptămânii va aduce o schimbare a vremii.

RomaniaTV.net
20 ian. 2015, 14:44
PROGNOZA METEO. Bucuraţi-vă de vremea frumoasă! Nu va mai dura mult

PROGNOZA METEO. Ziua de miercuri rămâne destul de cald pentru data din calendar în cea mai mare parte a ţării, cu maxime de la 1…2 grade în Moldova până la nu mai puţin de 14 grade în Dealurile de Vest. În zonele joase din sudul şi din estul teritoriului vremea se va menţine în general închisă, local va fi ceaţă şi, trecător, va ploua slab sau va burniţa. În celelalte regiuni norii vor acoperi din când în când cerul, ceaţa va fi prezentă la nivel izolat dimineaţa, iar mai spre seară se înmulţesc treptat ploile. Este posibil să se formeze polei şi la altitudini mari, la munte, vorbim şi despre precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul începe să fie mai alert în sudul Banatului, dar şi pe crestele montane.

VREMEA IN BUCURESTI. Vreme destul de mohorată anunţă meteorologii pentru miercuri. Este posibil ca ceaţa să-şi facă din nou apariţia, trecător va ploua slab sau va burniţa, iar vântul abia dacă adie. Peste zi temperatura va urca până la cel mult 5 grade.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe două săptămâni

PROGNOZA METEO. Joi, vremea se va menţine caldă pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării. Norii lasă loc din când în când să se mai vadă şi câteva raze de soare, dar ploile nu vor lipsi. Acestea vor fi prezente în nord-vestul şi centrul teritoriului la începutul zilei, în timp ce în zonele joase din sud şi est plafonul de cori este compact, iar ceaţa, asociată cu burniţă sau ploaie slabă, va pune probleme de vizibilitate, mai ales în orele dimineţii. Pe crestele montane înalte, doar trecător, vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă sau ninsoare, iar vântul nu va sufla cel mult moderat. În aceste condiţii temperaturile nu vor depăşi 3…4 grade în unele localităţi din Moldova, în timp ce în Dealurile de Vest, acestea se avântă spre 13…14 grade în Dealurile de Vest, cu 10 grade mai mult decât ar fi normal în aceasta perioadă a anului.

VREMEA IN BUCURESTI. Joi, vremea va fi caldă pentru această perioadă, chiar dacă norii domină cerul, trecător va ploua slab sau va burniţa, iar ziua este posibil să înceapă cu ceaţă. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade.

PROGNOZA METEO. Şi vineri este cald, în special în sudul şi vestul ţării. Pentru amiază sunt anunţate temperaturi de la  4 grade în Moldova până la 14 grade în sud-est. Toate acestea în condiţiile în care norii nu lipsesc din regiunile extracarpatice unde local, se vor semnala burniţe sau ploi slabe. În restul teritoriului, soarele va fi acoperit treptat de nori tot mai groşi şi, mai ales după-amiaza şi seara, va începe să plouă în Banat şi Oltenia. În zona înaltă de munte vor fi mai ales lapoviţe şi ninsori. Vor fi condiţii de polei, mai ales că vântul începe să prindă tot mai multă putere în jumătatea sudică a ţării şi în zona montană, în timp ce pe crestele înalte va fi tare.

VREMEA IN BUCURESTI. Vineri, vremea va fi în continuare caldă pentru această dată, iar soarele se arată printre nori ce trecător ar putea lasă câţiva stropi de ploaie. Vântul prinde putere şi în Bucureşti, dar maxima termică va fi de 11…12 grade.

PROGNOZA METEO. Începând de vineri temperaturile încep să scadă, dar abia în ultima zi a săptămânii şi la începutul săptămânii viitoare putem vorbi despre temperaturi mai apropiate de cele normale pentru această perioadă a anului. Însă vineri, rămâne totuşi destul de cald, cu maxime între 1 şi 10 grade. Pe de altă parte, se înmulţesc si ploile, ce vor cuprinde mare parte din ţară, cu menţiunea că în partea de sud şi de est meteorologii anunţă precipitaţii mixte, iar în zona de munte vor fi în special ninsori, asociate şi cu intensificări ale vântului.