PROGNOZA METEO. Caniculă la sfârşit de săptămână. Cum va fi vremea pe litoral

PROGNOZA METEO. În următoarele trei zile, vremea va fi călduroasă, chiar caniculară şi cu disconfort termic ridicat, în vestul, în sudul ţării şi izolat în celelalte regiuni.

16 iul. 2015, 12:58
PROGNOZA METEO. Caniculă la sfârşit de săptămână. Cum va fi vremea pe litoral

PROGNOZA METEO. Vineri, vemea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării, caniculară după-amiaza în Banat, sudul Crişanei şi local în Oltenia şi în sud-vestul Munteniei, zone în care şi indicele temperatură-umezeală
ITU va atinge şi va putea depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Cerul  va fi variabil la senin, cu unele înnorări spre seară şi noaptea în zonele de munte, unde numai izolat vor fi posibile averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor avea valori de la 26….27 de grade pe litoral, pana la 36…37 de grade in Banat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi călduroasă, cu o temperatură maximă de 32…33 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul slab până la moderat.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, vremea va fi călduroasă, chiar caniculară şi cu disconfort termic ridicat, după-amiaza, în vestul, în sudul ţării şi izolat în celelalte regiuni. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări după orele amiezii în zona de munte unde, cu totul izolat, vor fi averse şi  descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor avea valori de la 29…30 de grade in nordul Moldovei, pana in jur de 38 de grade in vest si sud-vest.

Pe litoral, vreme insorita si calduroasa, cu valori termice dupa amiaza cuprinse intre 30 si 32 de grade, in aer si 22…23 de grade in apa marii.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi călduroasă, chiar caniculară şi cu disconfort termic ridicat după-amiaza. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 35…36 de grade.

PROGNOZA METEO. Duminică, vremea se va menţine călduroasă,  caniculară în orele amiezii şi cu disconfort termic ridicat mai ales în zonele de câmpie şi de podiş.Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza la munte, iar spre seară şi noaptea în nord-vestul şi nordul teritoriului unde, pe arii restrânse, vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime vor avea valori de la 26…28 de grade pe litoral, pana la 39…40 de grade in sud-vest.

La mare, vreme insorita si calda cu valori termice, dupa amiaza, cuprinse intre 26 si 28 de grade in aer si 23…24 de grade in apa marii. Briza marii isi va face simtita prezenta mai bine decat sambata.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare călduroasă,  caniculară după-amiaza şi cu disconfort termic ridicat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul
valorii de 36 de grade.