PROGNOZA METEO. Cum o să fie vremea în următoarele trei zile

PROGNOZA METEO. Săptămâna începe cu vreme mai caldă decât în mod obişnuit pentru mijlocul lunii decembrie. Cerul are innorari in vest, in nord si in centru unde local cad precipitatii, mai ales ploi si doar la munte vor fi precipitatii mixte.

15 dec. 2014, 13:56
PROGNOZA METEO. Cum o să fie vremea în următoarele trei zile

PROGNOZA METEO. MARŢI, iarna se arata foarte generoasa. Va fi mai cald decat in mod obisnuit pentru aceasa data in cea mai mare parte a tarii, mai cu seama in regiunile intracarpatice, la deal si la munte. Soarele imparte cerul cu norii dar este foarte generos la deal si la munte in timp ce la in zonele joase norii josi si ceata persista pe alocuri pana spre amiaza si izolat poate sa cada burnita cu depunere de polei. Seara insa norii se inmultesc incepand din sud-vest insa doar pe arii restranse ploua in Banat si in Crisana. Vantul sufla ceva mai tare in sudul Banatului, pe litoral si la munte iar maximele se vor situa intre 1..2 grade in zonele cu ceata persistenta si 14 grade in dealurile de vest.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea ramane inchisa in continuare in Capitala, mai ales in prima parte a zilei, cu nori josi si ceata. Drept umare mercurul din termometre abia trece de pragul de inghet cu aproximativ 2 grade.

PROGNOZA METEO. MIERCURI, vremea se raceste in vest, in nord si in centru unde cerul e acoperit de nori si ploua pe arii relativ extinse. In celelalte regiuni se innoreaza doar temporar si ploile cad pe arii mai restranse. Despre precipitatii mixte putem vorbi doar la munte iar maine noapte si in extremitatea nordica a tarii si in estul Transilvaniei. Izolat sunt conditii de formare a poleiului iar vantul e mai alert doar la munte si pe litoral. Ceata nu lipseste din peisajul meteorologic, dimpotriva, e prezenta local in est si in sud si izolat in celelalte regiuni. temperaturile pleaca de la 2 grade in nordul Moldovei si ajung la aprox 12 grade in zona litoralului

VEZI ŞI VREMEA DE CRĂCIUN: Meteorologii anunţă ploi şi polei de Sărbători

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Bucurestenii au parte de vreme mohorata, ci nori josi si ceata mai ales in prima parte a zilei, iar in noaptea de miercuri spre joi trecator sunt conditii sa ploua slab. In aceste conditii mercurul din termometre nu trece de 5..6 grade, dar si asa e usor mai cald decat in mod normal.

PROGNOZA METEO. JOI temperaturile mai scad putin si in sud-est astfel incat vremea devine in general normal termic pentru aceasta perioada. Norii intuneca cerul temporar iar in prima parte a zilei ploua slab, pe arii retranse in sud-est si izolat in centru si in est dar spre seara si mai ales in noaptea de joi spre vineri precipitatiile revin in nord-vest, mai ales sub forma de ploaie dar si ceva ninsori in nordul Orientalilor. Bineinteles avem si ceata, local in zonele joase, indeosebi in primele ore.maixmele se incadreaza in general intre 2 grade, izolat in zonele joase din sud si est si cel mult 8 grade in zonele de deal ale Munteniei si Olteniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Si in Capitala cerul e mai mult noros, trecator e posibil sa ploua slab sau sa cada burnita in prima parte a zilei iar temperaturile maxime sunt in jur de 3 grade, normal pentru data din calendar.

Nici in zilele urmatoare nu scapam de capriciile vremii, adica in loc sa simtim amenintarea gerului pe masura ce se apropie Craciunul, vineri noi asteptam o incalzire a vremii pana la maxime peste mediile climatologice, intre 2 si 11 grade. Cerul are innorari in vest, in nord si in centru unde local cad precipitatii, mai ales ploi si doar la munte vor fi precipitatii mixte. In zonele joase din celelalte regiuni ceata este cel mai important fenomen. De sambata pana la inceputul saptamanii viitoare temperaturile raman peste cele normale, apoi vor fi apropiate de mediile climatologice. Sanse mai mari de precipiatii sunt tot in vest, in nord si in centru.