PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în Bucureşti şi în ţară în următoarele trei zile

PROGNOZA METEO. De marţi, valorile termice vor fi uşor mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, exceptând regiunile sudice, unde se vor încadra în limite normale. În vestul, nordul şi centrul ţării, înnorările se vor accentua treptat şi, îndeosebi seara şi noaptea, pe arii relativ extinse va ploua.

RomaniaTV.net
30 mart. 2015, 14:45
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în Bucureşti şi în ţară în următoarele trei zile

PROGNOZA METEO MARŢI. În primele ore ale zilei de marţi mai ploua slab, in est si in sud-est, apoi norii se mai raresc, dar după-amiaza se innoreaza incepând cu vestul tarii si seara si mai ales noaptea ploua pe arii relativ extinse in vest, in nord si in centru si izolat se pot aduna 10..15 de apa pe mp.

La munte precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul prinde putere in majoritatea regiunilor, iar la munte sufla tare, chiar cu rafale de peste 80 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 grade in estul Transilvaniei si cel mult 16 grade in sudul extrem.

Citeşte şi: VREMEA de FLORII şi de PAŞTE: Prognoza meteo pe două săptămâni

În Bucureşti sunt innorari si trecator mai ploua slab, apoi cerul este variabil, cu maxime in jur de 14 grade dupa-amiaza.

PROGNOZA METEO Miercuri, vremea va fi răcoroasă, mai puţin in est şi in sud-est unde valorile termice sunt în limite, cu maxime de la 8 grade in estul Transilvanieie la 16 grade in sud-est. Vor fi innorari, trecătoare şi temporar ploua slab, local în nord şi in centru si mai putin vest şi în sud-est, poate izolat si in celelalte regiuni. În zona montană fi precipitaţii mixte, iar vântul are intensificări temporare, iar la munte sufla cu putere.

În Capitală, cerul va fi variabil, temporar noros peste zi, când trecător sunt condiţii să plouă slab. Vantul are ceva rabufniri. Temperatura maximă va in jur de 15 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se răceste faţă de ziua precedentă, mai ales în nord, in nord-vest şi in centru, unde vremea e rece pentru început de aprilie, în timp ce în restul teritoriului valorile termice sunt doar usor coborâte decât normalul perioadei. În regiunile intracarpatice, cerul va avea înnorări şi temporar vor cădea precipitaţii sub formă de ploaie, iar în Maramureş, local în Transilvania şi în Dealurile de Vest şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

La munte vor predomina ninsorile. În celelalte regiuni ploua pe arii restrânse. Vântul sufla alert in cea mai mare parte a ţării, cu viteze ce vor depăşi local 50…60 km/h, iar la munte va sufla tare, cu peste 80 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 grade in estul Transilvaniei şi 15 grade in sudul extrem.

În Bucureşti, vremea se raceste uşor, cerul e variabil. Vântul se intensifica temporar, viteze ce vor depăşi 50 km/h si amplifica senzaţia de răcoare chiar dacă termometrele vor arata maxime de 13…14 grade.

PROGNOZA METEO ÎN WEEKEND

Vineri vremea e rece pentru inceput de aprilie si cad precipitatii slabe, local, în nord, nord-vest şi centru, trecător şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. La munte va ninge. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 14 grade. De sambata pana marti temperaturile vor fi mai coborâte decât cele normale pentru prima decadă a lunii aprilie în majoritatea regiunilor, exceptând cele sudice şi sud-estice unde duminica se apropie de mediile multianuale. Mai ales de duminica vor cădea precipitaţii în cea mai mare parte a ţării.