PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în Bucureşti şi în ţară la sfârşit de săptămână

Sambata in regiunile sudice norii se aduna tot mai multi pe parcursul zilei si, mai ales catre seara si in noaptea urmatoare, ploua în Oltenia, Muntenia şi izolat în Dobrogea. În restul teritoriului înnorările vor fi doar temporare, iar ploile numai pe alocuri.

RomaniaTV.net
13 mart. 2015, 13:55
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în Bucureşti şi în ţară la sfârşit de săptămână

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, în zona de munte vor predomina ninsorile, iar la începutul intervalului, precipitaţiile sub formă de lapoviţă şi ninsoare vor mai fi posibile şi în extremitatea nordică a ţării. Vântul va avea si el unele intensificări în Bărăgan, Dobrogea şi pe crestele montane, iar maximele zilei pornesc de la 6 grade in nordul Moldovei, insa ating 14 grade in sud-estul tarii. Cu putina ceata in zori prin zonele joase de relief.

In Capitala in zori este posibil sa fie putina ceata, apoi cerul se innoreaza tot mai mult, iar spre seara şi noaptea, temporar, va ploua. Vântul nu da semne de agitatie insa, iar maxima zilei va fi de 11..12 grade.

PROGNOZA METEO. Duminica va fi cer noros in sudul şi estul ţării, unde local va ploua slab sau va burniţa, iar la munte vor fi precipitatii mixte. În restul teritoriului soarele este mai generos, doar cativa nori mai insisitenti aduc izolat ploi trecatoare, slabe, , în prima parte a zilei. Vântul se agita prin Dobrogea, Muntenia, sudul Moldovei, al Banatului şi zona de munte, iar maximele zilei, în creştere faţă de ziua precedentă în regiunile intracarpatice, vor fi cuprinse între 8…9 grade in depreisuni, Moldova si pe litoral şi 15…16 grade in vest, centru si nord-vest. Cu putina ceata, izolat, dimineata si noaptea.

In Bucuresti duminica va fi cer mai mult noros, iar în cursul zilei, trecător, va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări după-amiaza şi seara. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade.

PROGNOZA METEO. Luni vremea va fi în general frumoasă şi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, în prima parte a zilei, în regiunile sud-vestice unde izolat va ploua slab, iar la munte precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în Dobrogea, Muntenia, sudul Banatului, al Moldovei şi la munte. Temperaturile maxime pornesc de la 8…9 grade in Moldova, Oltenia si pe litoral dar ating 16 grade in reigunile vestice.

In Capitala va fi vreme frumoasa la inceput de saptămână si putin mai calda decat ar fi normal pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, adica soare mult si cativa nori de decor, insa vântul va avea intensificări temporare pe parcursul zilei. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade.

PROGNOZA METEO. Marti va fi vreme in general frumoasă, in mare parte din tara predomina soarele si doar in sud-estul teroriului, cerul se va înnora treptat, temperaturile vor scădea, insa abia dupa caderea noptii, pe alocuri, vor fi preicpitatii slabe, mixte. Vântul va avea si el intensificări în sud şi est, precum şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 şi 16 grade, iar meteorologii spun ca in urmatoarele zile temperaturile mai scad putin, se vor situa in jurul normelor perioadei, iar probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi mai mare în regiunile sud-estice.