PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă temperaturi normale pentru data din calendar. Joi, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice, mai ales după-amiaza, local în zonele montane si submontane şi pe arii restrânse în regiunile nordice. În Bucureşti vremea va fi predominant frumoasă.

08 iun. 2016, 14:22
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

PROGNOZA METEO MIERCURI. Noaptea vremea se va menţine răcoroasă în cea mai mare parte a ţării, astfel că temperaturile minime se vor încadra între 6 grade in estul Transilvaniei şi 15 grade in Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, dar numai cu totul izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată în zona Carpaţilor Meridionali şi a dealurilor sudice. Vântul va sufla slab până la moderat.

VREMEA ÎN BUCURESTI:

Vremea se va menţine răcoroasă, cu o temperatură minimă de 10…12 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul slab.

PROGNOZA METEO JOI. Temperatura aerului va marca o creştere uşoară, astfel că valorile diurne se vor apropia de cele normale pentru această dată, în timp ce dimineaţa şi noaptea va fi o vreme răcoroasă în cea mai mare parte a ţării.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice, mai ales după-amiaza, local în zonele montane si submontane şi pe arii restrânse în regiunile nordice. Vor fi conditii de grindină, iar punctiform cantităţile de apă pot depăşi 10…15 l/mp. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade pe litoral si 27 de grade in Crisana si Maramures.

VREMEA ÎN BUCURESTI: Vremea va fi predominant frumoasă, iar temperaturile diurne vor marca o creştere uşoară, apropiindu-se de normalul termic pentru prima decadă de iunie, în timp ce dimineaţa şi noaptea va fi încă răcoare. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade.

PROGNOZA METEO VINERI. În vestul, centrul şi nordul ţării, precum şi în zona montană, vremea va fi în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate şi local averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi conditii de grindină, iar izolat cantităţile de apă vor depăşi 15 l/mp. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spaţii mici, mai ales în orele serii. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade in Dealurile de vest si nordul litoralului si 27 de grade în Câmpia Română.

VREMEA ÎN BUCURESTI: Vremea va fi predominant frumoasă şi va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în orele serii. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 26 de grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea va continua să se încălzească în toată tara. În cursul zilei, cerul va fi variabil cu înnorări temporar accentuate în regiunile nordice, nord-estice şi centrale, precum si în zonele montane unde pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului, ploi de scurtă durată se vor semnala doar cu totul izolat. Noaptea, înnorările se vor accentua, iar aria ploilor se va extinde în vestul si nord-vestul Tării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade in Maramures si pe litoral si 30 de grade în Lunca Dunării.

VREMEA ÎN BUCURESTI: Vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară si la începutul nopţii, dar conditiile de ploaie slabă vor fi reduse. Vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade.

TENDINTA

DUMINICA – În vestul, centrul si nordul tării, vremea va fi instabilă si se va răci. Cerul va avea înnorări temporar accentuate si vor fi averse, descărcări electrice si intensificări ale vântului. Izolat vor fi căderi de grindină si cantităti de apă mai însemnate.

În restul teritoriului, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, iar astfel de fenomene îsi vor face aparisia spre seară si noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 20 si 30 de grade. (16…17 grade in nordul Moldovei si 32 de grade in Lunca Dunarii – Muntenia)

LUNI, MARTI, MIERCURI – Valorile termice vor fi usor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă. Îndeosebi în primele două zile ale intervalului, vor fi averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului în cea mai mare parte a tării.