PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

PROGNOZA METEO. În zonele de deal şi de munte, cerul va fi variabil la senin, iar la amiază se vor înregistra temperaturi mai ridicate decât cele normale la această dată. În Bucureşti, temperatura maximă va fi de 4 grade.

21 dec. 2016, 14:29
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

PROGNOZA METEO JOI. În zonele de deal şi de munte cerul va fi variabil la senin, iar la amiază se vor înregistra temperaturi mai ridicate decât cele normale la această dată. În zonele joase, cu precădere din vest, sud, sud-est şi centru va fi ceaţă sau nebulozitate joasă, iar vremea se va menţine relativ rece şi pe parcursul zilei. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între -2 grade in zonele joase cu ceata persistenta şi 8 grade în Dealurile Subcarpatice. Vântul va sufla slab şi moderat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi temporar noros, iar în prima parte a zilei vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul a 3 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi în general frumoasă la deal și la munte, unde cerul va fi variabil, iar temperaturile zilei se vor situa peste mediile multianuale ale perioadei. În restul teritoriului, cerul va fi mai mult noros, pe arii restrânse se va semnala ceață, în special dimineața si izolat vor fi posibile precipitații slabe, burniță sau fulguieli. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări trecătoare pe crestele montane înalte, iar în a doua parte a intervalului și pe litoral. Dimineata minimele vor fi cuprinse între -16 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali și 0 grade în Dealurile de Vest, iar dupa-amiaza aduce maxime intre -2 gr in estul Transilvaniei si 8 grade in dealurile Olteniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi mai mult noros, iar dimineata vor fi conditii de ceață. Vântul va sufla în general slab. Dimineata va fi frig patrunzator, in zonele periferice va fi aproape ger, dar pana dupa amiaza mercurul din termometre ajunge la maxime de 3…4 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Îndeosebi în regiunile estice, sud-estice si nord-vestice în prima parte a intervalului vor fi înnorări și pe arii restrânse va fi ceață și izolat, mai ales pe litoral, vor fi posibile fulguieli sau burniță. Spre seară și cu precădere în cursul nopții înnorările se vor extinde în vestul, nordul și centrul teritoriului, unde pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare pe crestele montane. Dupa minime între -10 și 0 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaţilor Orientali, pana in jutr de -12 grade, temperaturile maxime vor în jurul mediilor multianuale, adica între -2 grade in estul Transilvaniei si 6 grade in dealurile subcarpatice.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă de -6…-4 grade. Vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO DUMINICA. În nordul, vestul și centrul țării cerul va fi noros și local se vor semnala ploi, lapovițe și ninsori. În sudul şi estul teritoriului, înnorările vor fi temporare și izolat vor fi precipitații slabe, mai ales sub formă de ploaie. Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte și în regiunile sud-vestice, cu viteze mai mari pe crestele montane. Temperaturile sunt in usoara crestere, in zori nu vor fi valori sub pragul gerului iar temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 1 grad in estul Transilvaniei si 7 grade in Oltenia. BUC Cerul va avea înnorări, iar vântul va sufla slab și moderat.Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade.

DE LUNI PANA MIERCURI Valorile termice, în special cele diurne, vor fi ușor mai ridicate decât mediile multianuale specifice acestei perioade. Probabilitatea ca temporar să se semnaleze precipitații va fi mai ridicată în jumătatea de nord a țării.