PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Vreme se menţine rece şi in următoarele zile. Începând de joi, meteorologii anunţă valori termice mai ridicate decât cele climatologic specifice acestei perioade în majoritatea regiunilor.

RomaniaTV.net
30 ian. 2017, 14:58
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea se va menține rece, geroasă dimineața și noaptea mai ales în Transilvania. Peste zi cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în sud şi in est, unde izolat vor fi fulguieli sau burnite ce vor favoriza depuneri de polei. Noaptea, înnorările vor fi mai accentuate în vest şi in nord-vest, unde pe arii restrânse vor cădea precipitaţii mixte şi se va depune polei. Îndeosebi dimineața și noaptea, în zonele joase se va semnala ceață, asociată cu depunere de chiciură.Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări în Banat şi Moldova. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 grade în Oltenia şi estul Transilvaniei si 6 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între -18 și 0 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se menține rece. Cerul va fi variabil, cu înnorări în special în primele ore ale zilei, când vor fi condiții de fulguială sau burniţă cu depunere de polei. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 0 grade, iar cea minimă va fi de -10…-8 grade. Mai ales noaptea va fi ceață, asociată cu depunere de chiciură.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Deşi valorile termice vor creşte uşor faţă de intervalul precedent, vremea va fi în continuare rece în cea mai mare parte a țării, local geroasă dimineața și noaptea în centru și in sud. La deal și de munte cerul va fi variabil, dar în zonele joase de relief, în special cele din sud şi est, va fi nebulozitate joasă sau ceață cu depunere de chiciură și, trecător, fulguieli sau burnițe, favorizând depunerile de polei. În regiunile vestice şi nord-vestice, cu precădere noaptea vor cădea precipitaţii mixte şi se va depune polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări, mai ales în a doua parte a intervalului, în Banat, Crişana şi Carpaţii Occidentali. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 grade în zonele cu ceaţă persistentă și 8 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa, în general, între -12 și 2 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare rece. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, iar mai ales dimineața și noaptea se va semnala ceață asociată cu depunere de chiciură. Trecător vor fi condiții de fulguială sau burniţă, favorizând depunerile de polei. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 1…2 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -8 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va încălzi, astfel incat valorile termice vor fi mai ridicate decât cele climatologic specifice acestei perioade în majoritatea regiunilor. În vest, in centru si in nord vor fi innorari si temporar, pe arii restrânse, va ploua slab şi vor fi condiții de polei. La munte, cu precădere în zona înaltă a Carpaților Orientali precipitațiile vor fi si sub formă de lapoviță și ninsoare. În restul teritoriului, vor fi înnorări temporare, iar local, în special noaptea, nebulozitatea joasă sau ceața vor fi asociate izolat cu burniță sau fulguieli ce vor favoriza depuneri de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în masivele nordice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 grade in zonele cu ceata persistenta, in specil din Oltenia si 12 grade in Banat, iar cele minime se vor situa, în general, între -6 și 3 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Cerul va mai mut noros, iar în primele ore ale intervalului, dar mai ales pe parcursul nopţii, va fi ceață posibil asociată cu burniță ce poate favoriza depuneri de polei. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul a 4 grade, iar cea minimă va fi de -4…-2 grade.

TENDINTA

VINERI Vremea va continua să se încălzească în majoritatea regiunilor, maximele vor fi cuprinse in general intre 3 si 14 grade. Cerul va fi mai mult noros în jumătatea de nord a teritoriului, unde însă doar trecător, în prima parte a intervalului va ploua slab pe arii restrânse. În restul ţării, înnorările vor fi temporare, iar local vor fi de interes nebulozitatea joasă și ceața si posibil va fi asociată cu burniță ce poate favoriza depuneri de polei. Vântul va cu unele intensificări la munte, în zona înaltă. , iar minimele între -5 și 4 grade.

BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu înnorări și posibil ceață asociată trecător cu burniță ce poate favoriza depuneri de polei. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade, iar cea minimă de -2…0 grade.

De sambata pana luni valorile termice se vor situa peste mediile multianuale în majoritatea regiunilor, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă, însă în zonele joase de relief mai ales dimineața și noaptea va fi ceață posibil asociată cu burniță.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI. Vremea va deveni caldă pentru această perioadă