PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Vremea se va menține caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse ploi slabe, de scurtă durată.

08 mart. 2018, 13:27
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi mai mult noros și temporar se vor semnala precipitații în general slabe, ploi în vest, nord-vest și sud-est și local în rest, iar la munte vor fi ploi, lapovițe, ninsori și condiții pentru
depunerile de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și în sudul Banatului. Temperaturile minime se vor situa între -3 și 4 grade. În zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi mai mult noros și vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 3…4 grade. În special spre sfârșitul nopții, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va menține caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse ploi slabe, de scurtă durată, ziua în regiunile estice, sud-estice și centrale, iar seara și noaptea în cele nordice. La munte, îndeosebi în nordul Carpaților Orientali, se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în special pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 7 și 15 grade, iar cele minime se vor situa între -4 grade în estul Transilvaniei și 5 grade în Dealurile de Vest și pe litoral. Cu precădere la începutul intervalului, în zonele joase de relief, pe arii restrânse se va semnala ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va menține caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 14 grade, iar cea minimă va fi de 0…2 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Valorile termice vor fi mai ridicate decât în intervalul anterior, astfel încât în cea mai mare parte a țării, vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată. Temperaturile maxime se vor situa între 8 și 18 grade, iar cele minime între 0 și 7 grade, mai scăzute în depresiuni, până spre -3 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi slabe îndeosebi în partea a doua a intervalului, local în jumătatea vestică a teritoriului și izolat în rest. La munte, la peste 1500 m, trecător mai pot fi precipitații și sub formă de lapoviță sau ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Vor fi condiții de ceață, dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, în special din sud și sud-est.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 3…4 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 19 grade, iar cele minime între -1 și 11 grade. În regiunile intracarpatice și la munte, cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua, iar pe crestele montane vor fi posibile și precipitații sub formă de ninsoare. În restul teritoriului, cerul va avea înnorări trecătoare, iar burniță sau ploi izolate vor fi în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în cursul nopții în vest și la munte, în special la altitudini mari. Dimineața și noaptea, cu precădere în zonele joase din sudul și estul țării, local va fi ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări temporare, mai ales noaptea, iar spre sfârșitul intervalului vor fi condiții pentru ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 4…6 grade. Dimineața și
noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea se va menține deosebit de caldă pentru aceasă perioadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 19 grade, iar cele minime între 1 și 9 grade. Cerul va avea înnorări și temporar va
ploua în cea mai mare parte a țării, iar pe crestele montane pot fi și precipitații sub formă de ninsoare. Izolat vor fi posibile cantități mai importante de apă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în vest, la munte și pe arii restrânse în rest.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va menține deosebit de caldă, cu o maximă termică de 16…17 grade și o minimă de 6…7 grade. Cerul va fi temporar noros și trecător va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Dimineața vor fi condiții de ceață.

TENDINŢA

Valorile termice vor fi mai scăzute decât în zilele precedente în jumătatea de est a țării, dar comparabile cu acestea în cea de vest. Temporar vor fi precipitații, posibil mai importante cantitativ în prima zi.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Se vor înregistra temperaturi mai scăzute decât în zilele precedente, dar apropiate de cele normale la această dată. Temporar va ploua, mai ales în prima parte a intervalului.