PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Vremea se va încălzi în următoarele zile, în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

18 iun. 2018, 15:54
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

PROGNOZA METEO LA NOAPTE Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, local în sud-vestul, centrul, nord-estul țării, la munte și izolat în restul teritoriului. Temperaturile minime se vor situa între 11 și 21 de grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a nopții când vor mai fi condiții pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura minimă va fi de 17…18 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea se va încălzi și va deveni local călduroasă în zonele de câmpie și de podiș. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales după-amiaza și seara, local în Oltenia, Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, nordul Moldovei, la munte și izolat în restul teritoriului. Punctiform se mai pot acumula cantități de apă de peste 15…20 l/mp și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 grade în estul Transilvaniei și 22 de grade în nordul litoralului.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Temperatura maximă va fi de 32…33 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării, dar cu precădere în regiunile sud-estice. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului mai ales după-amiaza și seara, local la munte, în nord-estul țării și izolat în restul teritoriului. Vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 34 de grade, iar cele minime între 12 și 23 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate seara și noaptea când vor fi condiții pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade, iar cea minimă de 18…20 de grade.

PROGNOZA METEO JOI. Deși valorile termice vor fi în scădere ușoară, vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 32 de grade, iar cele minime între 11 și 22 de grade. Manifestări specifice instabilității atmosferice vor fi în zonele montane, submontane și pe arii restrânse în restul teritoriului, unde temporar înnorările vor fi accentuate și vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat aversele vor avea caracter torențial și vor fi condiții de grindină.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi mai caldă decât în mod obișnuit în ultima decadă a lunii iunie, deși temperatura aerului va fi în scădere față de intervalul anterior. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara când vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va deveni instabilă, ziua în vestul, centrul, nordul teritoriului și în zona de munte și doar izolat în rest, iar noaptea mai ales în est și în sud-est. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial și descărcări electrice. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi însemnate și va cădea grindină. Vântul se va intensifica îndeosebi în timpul ploilor, izolat putând lua aspect de vijelie. Valorile termice, în scădere în vest, centru și nord, vor fi cuprinse între 19 și 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 și 21 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi călduroasă, dar va deveni instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate îndeosebi noaptea când vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

DE SAMBATA PANA LUNI. În prima zi vremea va fi răcoroasă în cea mai mare parte a țării, apoi se va încălzi ușor și treptat. Pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice.