PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

Publicat: Luni, 27 August 2018 23:18 // Actualizat: Luni, 27 August 2018 23:18 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO.  Valorile termice se vor situa în general peste mediile climatologice specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în a doua parte a zilei în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali şi a Dealurilor Subcarpatice unde local se vor semnala averse şi vor fi posibile descãrcãri electrice. Ploi slabe, de scurtã duratã vor fi posibile izolat şi în zonele mai joase de relief din sudul ţãrii.

PROGNOZA METEO MARTI În cea mai mare parte a Munteniei şi a Dobrogei, în centrul şi sudul Moldovei şi local în Oltenia, vremea cãlduroasã şi disconfortul termic vor persista, iar indicele temperaturã-umezealã ITU se va apropia şi izolat va atinge pragul critic de 80 de unitãţi; temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade în estul Transilvaniei şi în nordul Moldovei şi 34 de grade în sudul şi în estul Munteniei. Instabilitatea atmosfericã se va manifesta, mai ales dupa-amiaza şi seara, prin înnorãri temporar accentuate, averse şi descãrcãri electrice în zonele montane şi submontane, local în zonele mai joase de relief din sudul şi din estul Transilvaniei şi pe spaţii restrânse în cele din Oltenia şi Muntenia. Cantitãţile de apã vor depãşi punctiform 25...30 l/mp, în special la munte. În restul teritoriului, cerul va fi variabil pe tot parcursul intervalului, iar ploi slabe vor fi posibile izolat. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în est şi sud-est, dar de scurtã duratã şi în rest, asociat averselor. Minimele termice vor fi cuprinse între 11...13 grade în zonele depresionare şi 22...23 de grade pe litoral.

VREMEA ÎN BUCURESTI. Vremea se va menţine cãlduroasã, cu disconfort termic relativ ridicat; temperatura maximã va fi de 32...33 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Minima termicã va fi de 18...20 de grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Valorile termice se vor situa în general peste mediile climatologice specifice perioadei, iar în sud şi sud-est vor caracteriza o vreme cãlduroasã, cu disconfort termic local mai ridicat. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în a doua parte a zilei în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali şi a Dealurilor Subcarpatice unde local se vor semnala averse şi vor fi posibile descãrcãri electrice. Ploi slabe, de scurtã duratã vor fi posibile izolat şi în zonele mai joase de relief din sudul ţãrii. Vântul va fi moderat în est şi în sud-est şi va sufla în general slab în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 33 de grade, cu cele mai mari valori in Lunca Dunarii, iar cele minime între 12 şi 22 de grade, mai scãzute, spre 8 grade în depresiuni, în special în cele din estul Transilvaniei, unde spre dimineaţã se va forma ceaţã.

VREMEA ÎN BUCURESTI va fi cãlduroasã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri spre searã când vor fi condiţii pentru ploaie slabã, de scurtã duratã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 31...32 de grade, iar cea minimã de 19...20 de grade, mai scãzutã în zona preorãşeneascã.

PROGNOZA METEO JOI. Valorile termice se vor menţine peste mediile climatologice specifice perioadei, iar în Câmpia de Vest şi în Câmpia Românã vremea va fi cãlduroasã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza şi seara în zona de munte, unde izolat vor fi ploi de scurtã duratã şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 şi 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vestul Olteniei, iar cele minime se vor situa între 11 şi 22 de grade, mai scãzute, spre 8 grade, în depresiunile din estul Transilvaniei.

VREMEA ÎN BUCURESTI va fi în continuare cãlduroasã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 31...32 de grade, iar cea minimã de 16...18 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi cãlduroasã în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare la munte şi în vestul ţãrii, unde pe arii restrânse vor fi averse şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 şi 34 de grade, iar cele minime între 12 şi 21 de grade, mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

VREMEA ÎN BUCURESTI se va menţine cãlduroasã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 33...34 de grade, iar cea minimã de 16...18 grade.

DE SAMBATA PANA MARTI Vremea va fi cãlduroasã în cea mai mare parte a ţãrii. Probabilitatea pentru ploi de scurtã duratã va fi mai ridicatã la munte, iar la începutul intervalului şi în regiunile intracarpatice.

2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ANM meteo prognoza meteo vremea in bucuresti
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 aug 06:49
Răspunde | Votează email 0 email
MARIA
ROZARIUL DE LA GAT S-A RUPT SI MI-A CAZUT PE STRADA:MI-AU FOST FURATE ACTE;POZE;BANI-DE LOCURI DE MUNCA NUMAI ZIC:SA FII DATA AFARA DUPA CATEVA ORE CA VINE CINEVA SPECIAL SA TE BARFEASCA::::DE RESTUL ASPECTELOR NU MAI ZIC CA DERIVA DIN PRIMELE:::::NU SUNT SF TEREZA DE CALCUTTA HASS ;CU URA::::DAR ASTEA PRIMELE::::CA RESTUL DEPINDE DE ELE::::::UN TAPTARAP CU VIETI SI DESTINE OMENESTI PROIECTATE DE DUMNEZEU SUPER DISTRACTIV:
28 aug 02:09
Răspunde | Votează email 0 email
MARIA
TIPA CNV CU O VOCE DE PITIGOI DE LA BALCON LA 12 noaptea-KATYA:KATYA:MI-A PUS CNV O FASIE LUNGA SI NEAGRA IN GEANTA:TIPA CNV PRIN CARTIER CA TOTI ERAU DEJA DEASUPRA;PE PODEA:A FOST UNFILM DOCUMENTAR LA GERMANI:ZICEA INCANTATII NEINTELIGIBILE:DACA I-A ZIS ACELEI FEMEI SA VA FIE RUSINE DNA;ATI RAMAS LA FEL; CARE E INTERESUL SOCIAL; CE DATORIE SI-A FACUT SI PE CINE A VRUT SA AJUTE CA NU SUNTEM LA CIRC:::::ASTA MI-A ZIS SI O VECINA CA SA NU-I FIE RUSINE CA RAMANE SLABA S-A INGRASAT:::ASA:::SI:::!?
1
EUR
4.6975
RON
20 Jan
noapte 0 °
zi 2 °
Ultimele joburi adaugate
24 H