PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Vremea va fi în general închisă și se vor semnala precipitații în vestul și nord-vestul țării, local în centru și sud-est și doar izolat în rest. Valorile termice se vor situa în continuare în jurul normelor specifice perioadei în cea mai mare parte a țării.

RomaniaTV.net
10 dec. 2018, 13:30
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

PROGNOZA METEO LA NOAPTE Vremea va fi în general închisă, iar valorile termice, în marea lor majoritate, se vor situa ușor peste cele normale în această perioadă din an. Se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare în zonele montane, local mixte în nordul, centrul și nord-estul teritoriului și mai ales ploi, pe arii retrânse, în sud. Izolat se va forma polei și ghețuș. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări la munte, pe litoral și în sud-vestul Olteniei. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -3 și 3 grade. Pe suprafețe mici va fi ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi în general închisă și trecător se vor semnala precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade. Vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO MARTI Vremea va fi în general închisă și se vor semnala precipitații în vestul și nord-vestul țării, local în centru și sud-est și doar izolat în rest. Acestea vor fi mixte pe parcursul zilei, însă se vor transforma treptat în lapoviță și mai ales ninsoare noaptea. La munte va ninge. Pe suprafețe mici va fi polei și ghețuș. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări la munte, precum și în regiunile sud-vestice și pe litoral. Regimul termic va fi caracterizat de valori ce se vor situa în jurul mediilor multianuale specifice datei, cu maxime între 0 grade in estul Transilvaniei și 7 grade in sudul Olteniei, iar minime între -7 și 1 grad.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi în general închisă, iar regimul termic apropiat de cel normal pentru a doua decadă a lunii decembrie. Temporar se vor semnala precipitații slabe, sub formă de ploaie, iar trecător lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 2…4 grade, iar cea minimă de -2…-1 grad.

PROGNOZA METEO MIERCURI Valorile termice se vor situa în continuare în jurul normelor specifice perioadei în cea mai mare parte a țării, cu maxime ce se vor încadra între -1 grad in estul Transilvaniei și 7 grade 7 grade in sudul Olteniei, iar minime între -6 și 0 grade. Vremea va fi în general închisă și se vor semnala precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare în Banat și Crișana și mai ales ninsoare în Maramureș și Transilvania. În restul teritoriului cerul va avea unele înnorări în prima parte a intervalului, când pe arii restrânse, trecător, vor fi precipitații slabe – mixte, dar se va degaja treptat pe parcursul nopții. La munte va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-vestul Olteniei, pe litoral, dar și pe crestele montane.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI valorile termice se vor menține în jurul celor normale ale datei. Temperatura maximă va fi de 2…4 grade, iar cea minimă de -5…-3 grade. Cerul va avea înnorări la începutul zilei când vor mai fi condiții de precipitații mixte, slabe, apoi va deveni variabil. Vântul va sufla slab până la moderat.

PROGNOZA METEO JOI Cerul va fi variabil, cu înnorări și trecător precipitații slabe, pe spații mici, în prima parte a zilei sub formă de ninsoare în nord, nord-vest și în centru, iar noaptea, mixte, în extremitatea sudică și sud-vestică. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 grad in estul Transilvaniei și 7 grade i sudul litoralului, iar cele minime între -8 și 2 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -13 grade. Izolat, cel mai probabil spre sfârșitul intervalului, va fi ceață și condiții de polei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, cu înnorări spre sfârșitul intervalului, însă probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 3…5 grade, iar cea minimă de -3…-1 grad.

PROGNOZA METEO VINERI Cerul va fi variabil, cu nori joși în sudul, sud-estul și sud-vestul țării, unde trecător vor fi condiții pentru precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 și 6 grade, iar cele minime între -12 și 1 grad, mai scăzute în estul Transilvaniei. Izolat vor fi condiții de ceață și de polei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, cu înnorări în primele ore ale zilei și din nou noaptea, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 3…4 grade, iar cea minimă de -3…-2 grade.

DE DUMINICA PANA LUNI Regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul celor specifice perioadei, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi în creștere spre sfârșitul intervalului la început în vest, nord-vest și centru apoi și în restul zonelor.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe două săptămâni: Lapoviţă şi ninsori slabe până la Crăciun