PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în weekend

PROGNOZA METEO. Vremea se încălzeşte în weekend în majoritatea regiunilor din ţară. Meteorologii anunţă că va continua să plouă pe arii restrânse.

03 iul. 2015, 13:02
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în weekend

PROGNOZA METEO. Sâmbătă. Vremea se încălzeşte maine in majoritatea zonelor şi va fi în general frumoasă, cu cer variabil şi vânt slab până la moderat. Excepţie va face sud-estul ţării, unde vor fi înnorări accentuate şi, cu precădere pe parcursul zilei, va continua să plouă pe arii extinse. În Dobrogea cantităţile de apă vor depăşi 25 l/mp, local se vor cumula 40…50 l/mp, iar vântul va avea intensificări cu viteze de 55…60 km/h. Vor mai fi condiţii de grindină. În restul teritoriului doar izolat, după-amiaza, vor fi posibile ploi de scurtă durată, cu precădere la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 20…22 de grade pe litoral şi 32 de grade în Câmpia de Vest.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi in Capitala, unde vor fi ploi de scurtă durată, mai ales după-amiaza şi noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade.

PROGNOZA METEO. Duminica, in majoritatea zonelor ţării, valorile de temperatură vor continua să crească, vremea devenind călduroasă îndeosebi în vestul teritoriului. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în special în a doua parte a zilei în sud-est, în zona Carpaţilor Meridionali şi a dealurilor din sudul ţării unde local vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiţii de grindină, iar izolat cantităţile de apă vor depăşi 15…20 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra între 23…24 de grade pe litoral şi 33…34 de grade în Câmpia şi Dealurile de Vest.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. In Capitală se arata soarele, ce va fi umbrit de nori abia după-amiaza când vor fi posibile ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade.

PROGNOZA METEO. Luni, vremea va continua să se încălzească şi va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării, caniculară după-amiaza în regiunile vestice, unde şi disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa şi noaptea şi doar izolat, în a doua parte a zilei, în zonele de munte vor fi posibile ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 26…27 de grade pe litoral şi 36…37 de grade în Câmpia de Vest.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va continua să se încălzească şi va deveni călduroasă în orele amiezii. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa şi noaptea, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade.