PROGNOZA METEO. Nu scăpăm de ploi nici în zilele următoare

PROGNOZA METEO. Miercuri precipitațiile vor fi slabe, mai ales sub formă de ploaie, ziua izolat în Moldova, iar noaptea în Banat și local în Crișana, Oltenia și sud-vestul Transilvaniei. De joi ploile revin în toată ţara, iar în zona montană precipitațiile vor fi mixte și izolat vor fi condiții de polei.

28 nov. 2017, 11:46
PROGNOZA METEO. Nu scăpăm de ploi nici în zilele următoare

PROGNOZA METEO LA NOAPTE Cerul va fi mai mult noros și local vor mai fi precipitații slabe cantitativ, ninsoare în Carpații Orientali și Meridionali, mai ales ninsoare în estul și în sud-estul Transilvaniei, mixte în Moldova, predominant ploaie în Muntenia și doar ploaie în Dobrogea. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a nopții în Banat, Crișana și Maramureș. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona montană înaltă, în sudul Moldovei, nord-estul Munteniei și Dobrogea. Temperaturile minime se vor încadra între -5 și 5 grade, cu cele mai scăzute valori în vest și cele mai ridicate pe litoral. În zonele joase de relief în special din partea de vest, pe arii restrânse, va fi ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Cerul va fi mai mult noros, iar în prima parte a intervalului trecător va mai ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 1…2 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI Cerul va fi temporar noros. Vor fi precipitații slabe, mai ales sub formă de ploaie, ziua izolat în Moldova, iar noaptea în Banat și local în Crișana, Oltenia și sud-vestul Transilvaniei. În Carpații Occidentali și în jumătatea de vest a Carpaților Meridionali, pe parcursul nopții, vor fi precipitații mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare și izolat condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în a doua parte a intervalului la munte, unde la rafală, în special în masivele sudice și la altitudini mari, se vor depăși viteze de 80…85 km/h, iar zăpada va fi spulberată sau viscolită și în Banat, unde local rafalele vor fi, cu precădere în sud, de peste 50…55 km/h. Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru sfârșitul lunii noiembrie, cu maxime cuprinse între 0 grade in estul Transilvaniei și 9 grade pe litoral si in sudul Banatului și minime între -12 grade în estul Transilvaniei și 6 grade în nordul litoralului și în zona deluroasă a Banatului. Dimineața și noaptea în zonele joase de relief, local, va fi ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla cel mult moderat. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -2 grade. Spre dimimeata vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO JOI Vremea va fi în general închisă, precipitațiile va cuprinde treptat cea mai mare parte a țării. În zona montană precipitațiile vor fi mixte și izolat vor fi condiții de polei, iar în zonele mai joase va ploua. În sud-vestul țării, în Subcarpații Getici și la munte, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, local cu intensificări ziua și la începutul nopții, mai ales la munte, unde la altitudini mari va sufla tare. Valorile termice vor marca o creștere ușoară, mai ales peste noapte. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 grade în estul Transilvaniei și 15 grade pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse, în general între 2 și 10 grade. Dimineața, în zonele joase, pe arii restrânse va fi ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Cerul se va înnora treptat şi în a doua parte a zilei și noaptea temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 6…7 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO VINERI Vremea se va menține în general închisă. Se vor semnala precipitații în sudul, centrul și estul țării și local, mai ales în partea a doua a intervalului, în rest. La munte vor fi precipitații mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, predominant ploi în regiunile vestice, nordice și centrale și doar ploaie în rest. Cantitățile de apă pot fi izolat mai însemnate. Vântul slab și moderat, se va intensifica treptat în sud-estul și sudul teritoriului, precum și în zona montană înaltă. Valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei, cu maxime între 3 și 13 grade, ușor mai ridicate în Dobrogea, spre 14 grade si minime, în general, între 0 și 10 grade. Dimineața și noaptea pe arii restrânse va fi ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Vremea va fi în general închisă și temporar va ploua. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări în partea a doua a intervalului. Temperatura aerului, ușor mai ridicată decât în mod caracteristic acestei perioade, va avea o maximă în jurul valorii de 8 grade și o minimă de 4…5 grade. Noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO SAMBATA Vremea va fi în continuare închisă în cea mai mare parte a țării. Vor fi precipitații în vest, centru și nord și pe arii mai restrânse în rest. Acestea vor fi mixte la munte și în nord-est și mai ales ploi în rest. Vântul va sufla cu intensificări temporare în majoritatea regiunilor. Maximele se vor încadra între 0 și 10 grade, mai ridicate spre 16 grade în extremitatea de sud-est, iar cele minime, în general între 0 și 10 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Cerul va fi mai mult noros și trecător va ploua. Vântul va avea temporar intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 6…8 grade.

DE DUMINICA PANA MARTI Valorile termice vor fi apropiate de cele caracteristice perioadei, ușor mai ridicate în sud-est. Temporar și pe spații restrânse vor fi precipitații în toate regiunile.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe două săptămâni: Ninsori abundente la munte, temperaturi scăzute în toate regiunile. Ploi şi lapoviţe în sud