PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în zilele următoare

PROGNOZA METEO. În regiunile estice şi la munte, valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru a doua decadã a lunii septembrie, cu înnorãri temporare, pe arii restrânse ploi slabe şi intensificãri ale vântului.

10 sept. 2018, 13:24
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în zilele următoare

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. În Moldova, Dobrogea şi în zona Carpaţilor Orientali înnorãrile vor persista şi pe arii restrânse va ploua slab. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în primele ore, când cu totul izolat vor mai fi posibile averse. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, iar local şi temporar şi în regiunile estice (cu precãdere în zona deltei). Minimele termice se vor situa între 7 grade în estul Transilvaniei şi 18 grade pe litoral. Mai ales spre dimineaţã, izolat se va forma ceaţã.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în primele ore, când trecãtor va fi posibil sã plouã slab. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 13…15 grade.

PROGNOZA METEO MARŢI. În regiunile estice şi la munte, valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru a doua decadã a lunii septembrie, cu înnorãri temporare, pe arii restrânse ploi slabe şi intensificãri ale vântului. În restul teritoriului, vremea va fi caldã pentru aceastã datã, cu cer variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei şi 30 de grade în sudul Olteniei. Minimele termice vor fi cuprinse între 6 grade în depresiuni şi 17 grade pe litoral şi în Dealurile de Vest. Dimineaţa şi noaptea, izolat în zonele joase va fi ceaţã.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori apropiate de cele normale, cu o maximã de 27…28 de grade şi o minimã de 13…15 grade. Cerul va fi parţial noros, trecãtor vor fi condiţii de ploaie slabã, iar vântul va sufla slab şi moderat.

PROGNOZA METEO MIERCURI. În regiunile sud-estice şi în zona Carpaţilor de Curburã, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceastã perioadã şi, mai ales ziua, vor fi înnorãri, local averse şi descãrcãri electrice, iar vântul va avea intensificãri. În restul teritoriului, vremea va fi caldã şi predominant frumoasã, cu cer variabil. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade pe litoral şi 31 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime între 9 şi 19 grade, mai scãzute în depresiuni. În zonele joase, dimineaţa şi noaptea, izolat se va semnala ceaţã.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu înnorãri pe parcursul zilei, când vântul va fi în general moderat şi vor fi ploi de scurtã duratã şi posibil descãrcãri electrice. Valorile termice vor fi apropiate de cele normale ale perioadei, cu o maximã de 27…28 de grade şi minima de 14…15 grade, uşor mai scãzutã în zona preorãşeneascã.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi în general frumoasã şi caldã pentru aceastã datã în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în sud-estul teritoriului, unde pe arii restrânse vor fi averse, posibil însoţite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 30 de grade, iar cele minime între 10 şi 18 grade, mai scãzute în depresiuni. Dimineaţa şi noaptea, izolat în zonele joase de relief se va forma ceaţã .

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi predominant frumoasã. Cerul va fi variabil cu înnorãri trecãtoare, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla în general slab. Valorile termice se vor menţine apropiate de cele normale pentru aceastã datã, cu o maximã de 27…28 de grade şi minima de 14…15 grade.

TENDINTA

VINERI – Vremea se va menţine caldã în majoritatea zonelor ţãrii, chiar cãlduroasã în regiunile vestice şi sud-vestice. Cerul va fi variabil cu înnorãri trecãtoare şi ploi slabe pe spaţii mici, îndeosebi în zona montanã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 31 de grade, iar cele minime între 10 şi 19 grade, uşor mai scãzute în estul Transilvaniei. În zonele joase, dimineaţa şi noaptea, izolat se va forma ceaţã.

SAMBATA, DUMINICA si LUNI – Valorile termice se vor menţine mai ridicate decât cele normale la mijlocul lunii septembrie, iar probabilitatea de apariţie a ploilor va fi mai ridicatã în prima jumãtate a intervalului în regiunile nord-vestice şi nordice.