PROGNOZA METEO: De când scăpăm de ploi şi se încălzeşte vremea

PROGNOZA METEO. Ploile şi vremea rece vor mai fi la ordinea zilei până la finalul săptămânii, zile în care vor vedea cu greu soarele pe cer printre nori. Totuşi, meteorologii au anunţat că următoarea săptămână va aduce o vreme în continuă încălzire.

RomaniaTV.net
27 iun. 2018, 11:22
PROGNOZA METEO: De când scăpăm de ploi şi se încălzeşte vremea

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Vremea se va menține instabilă în jumătatea de est a țării, unde vor fi înnorări accentuate, iar în Muntenia, Moldova, local în Dobrogea, Oltenia și Transilvania vor fi averse ce vor avea și caracter torențial. Cantitățile de apă vor depăși local 15 l/mp și izolat 25…30 l/mp. În aceste regiuni, dar mai ales în sud-est, vor fi și descărcări electrice, precum și unele intensificări ale vântului. În restul teritoriului cerul va fi temporar noros, iar ploile, în general slabe cantitativ, se vor semnala pe arii restrânse. Temperaturile minime se vor situa între 11 și 21 de grade.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi instabilă. Temporar va ploua, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 16…17 grade.

Citeşte şi O nouă avertizare meteo de COD PORTOCALIU şi COD GALBEN de ploi abundente şi vijelii

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va menține instabilă și răcoroasă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului pe arii extinse în sudul, estul și centrul țării și local în rest. În regiunile extracarpatice, precum și în zonele de munte, cantitățile de apă vor fi de 20…30 l/mp și izolat 40…60 l/mp. Vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade in estul Transilvaniei și 28 de grade in nordul Dobrogei, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 21 grade.

Citeşte şi Cod portocaliu şi galben de inundaţii pe mai multe râuri, până joi după-amiază

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea se va menține instabilă și răcoroasă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse, însemnate cantitativ, și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în cursul zilei. Temperatura maximă, ușor mai ridicată decât în intervalul precedent, va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 16 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Instabilitatea atmosferică se va menține accentuată în cea mai mare parte a țării. Cerul va prezenta înnorări și se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii extinse în regiunile estice, sud-estice și centrale și local în rest. Cu precădere în Moldova, Transilvania și zona de munte, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Izolat vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade in estul Transilvaniei și 28 de grade in nordul Crisanei si in Maramures, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 și 20 de grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea se va menține în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice și, posibil, intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 15…16 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea va fi în continuare instabilă. Temporar, mai ales în cursul zilei, înnorările vor fi accentuate și se vor semnala averse și descărcări electrice în regiunile estice și centrale, precum și în zonele montane și submontane și pe arii restrânse în restul teritoriului. Punctiform se vor înregistra cantități de apă însemnate și vor fi posibile căderi de grindină. Vântul va avea intensificări temporare în majoritatea regiunilor, în special în cursul zilei. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 29 de grade, iar cele minime între 6…7 grade în zonele depresionare și 16…17 grade pe litoral.

Citeşte şi Furtună pe litoralul Mării Negre. Înotul a fost INTERZIS. Manevrele de navigaţie au fost suspendate în portul Midia

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare instabilă. Cerul va avea înnorări accentuate și se vor semnala ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 14…16 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea se va ameliora semnificativ sub aspectul precipitațiilor, dar va deveni răcoroasă, chiar rece pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Vor mai fi înnorări, însă doar pe arii restrânse, îndeosebi la munte, în nord-est și în sud, se vor semnala ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele înalte de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 25 de grade, iar cele minime între 6 și 16 grade, ușor mai ridicate, spre 18 grade, pe litoral, și mai coborâte spre 4 grade în estul Transilvaniei.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va deveni rece. Cerul va fi temporar noros și doar trecător vor mai fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 12…14 grade.

PROGNOZA METEO DE LUNI PANA MIERCURI. Vremea se va încălzi ușor de la o zi la alta și va fi în general frumoasă. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi în creștere abia spre sfârșitul intervalului, în vest și la munte.