PROGNOZA METEO DE PAŞTE. 23 de grade în termometre, vreme frumoasă în weekend VIDEO

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că o să avem vreme frumoasă de Paşte. Duminică, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 23 de grade, iar cele minime între 3 și 12 grade. În Bucureşti, vremea va fi frumoasă și se va încălzi.

05 apr. 2018, 13:51
PROGNOZA METEO DE PAŞTE. 23 de grade în termometre, vreme frumoasă în weekend VIDEO

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va avea înnorări și vor fi ploi, mai ales averse, trecător însoțite și de descărcări electrice în vest, nord-vest, sud-vest, pe arii restrânse în sud și centru și cu totul izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în regiunile vestice. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade. Pe spații mici, în zonele joase din est și sud-est, va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări și mai ales în partea a doua a intervalului, trecător, va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 9 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va răci față de ziua precedentă, astfel încât valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice acestei perioade în cea mai mare parte a țării.

Cerul va fi mai mult noros și vor fi ploi, mai ales averse, însoțite și de descărcări electrice, la munte, în sud-vestul, centrul și nordul teritoriului și pe arii restrânse în rest. Pe crestele montane înalte, vor fi precipitații și sub formă de lapoviță și ninsoare.

Cantitățile de apă vor depăși local 10 l/mp și izolat 15 l/mp. Vântul va avea intensificări temporare, ziua îndeosebi în jumătatea de nord-vest, iar noaptea și în restul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 19 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între 4 și 10 grade. Izolat, dimineața, vor mai fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va răci față de intervalul anterior, astfel încât temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimă va fi de 6…7 grade. Cerul va fi temporar noros și, mai ales în prima parte a zilei, trecător va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări noaptea.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea se va menține apropiată de normalul termic al perioadei și se va ameliora sub aspectul precipitațiilor. Cerul va avea înnorări temporare în cursul zilei, când vor mai fi ploi slabe, de scurtă durată, local în zonele montane și pe arii restrânse în vest, nord și centru. Spre seară și noaptea, cerul va deveni variabil în majoritatea regiunilor. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în jumătatea de sud-est a țării, mai ales ziua.

Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 10 grade. Izolat, în zonele joase, va fi ceață, mai ales noaptea, iar în depresiunile din estul Transilvaniei, brumă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Valorile termice se vor menține apropiate de cele normale pentru această perioadă. Temperatura maximă va fi în jur de 19 grade, iar cea minimă de 8…9 grade, ușor mai scăzută la periferie. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificări ziua.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea va fi în general frumoasă, iar în regiunile din vestul, centrul și nordul țării se va încălzi, astfel încât valorile termice se vor situa ușor peste cele caracteristice acestei date. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 23 de grade, iar cele minime între 3 și 12 grade, mai scăzute spre -1 grad în depresiunile din estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de brumă.

Cerul va fi variabil în regiunile sudice și sud-estice și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în Bărăgan, Dobrogea, sudul Banatului și pe crestele montane. În zonele joase, izolat, va fi posibil să se formeze ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice acestei date, astfel încât maxima se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar minima va fi de 5…7 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificări pe parcursul zilei.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea se va menține în general frumoasă și se va încălzi în toată țara. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea în vest și nord-vest, unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 25 de grade, iar cele minime între 3 și 13 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de brumă. În zonele joase, pe arii restrânse, va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă și se va încălzi. Astfel, maxima se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar minima va fi de 6…8 grade, mai scăzută în zona preorășenească. Cerul va fi variabil spre senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO MARTI, MIERCURI, JOI. Procesul de încălzire va continua, astfel încât, mai ales în primele două zile, valorile termice se vor situa ușor peste cele caracteristice perioadei în cea mai mare parte a țării. Ploile se vor semnala temporar și pe arii restrânse.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va continua să se încălzească în primele două zile, iar valorile termice se vor situa peste cele normale pentru această perioadă. Probabilitatea de ploaie va fi în creștere în a doua parte a intervalului.