PROGNOZA METEO de PAŞTE. Vreme frumoasă, TEMPERATURI DE PRIMĂVARĂ. Vezi cum o să fie în Bucureşti

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească, devenind caldă pentru această dată. De Paşte, vremea va fi în general frumoasă. Valorile termice vor crește ușor și treptat

03 apr. 2018, 11:03
PROGNOZA METEO de PAŞTE. Vreme frumoasă, TEMPERATURI DE PRIMĂVARĂ. Vezi cum o să fie în Bucureşti

PROGNOZA METEO LA NOAPTE Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane și în Delta Dunării. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -3 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 12 grade în Dealurile de Vest. Vor mai fi condiții de brumă în special în zonele depresionare. Pe arii restrânse în zonele joase de relief, îndeosebi din sud și sud-est, va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, vântul va sufla slab și vor fi condiții de ceață. Temperatura minimă va fi de 4…5 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO MIERCURI Vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească, devenind caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare noaptea, când izolat vor fi ploi slabe în nord-vest și la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, în extremitatea de vest a țării și pe litoral.

Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 24 de grade, mai mici pe litoral unde se vor situa între 10 și 14 grade. Minimele termice vor fi cuprinse între -1 grad în depresiunile din estul Transilvaniei, unde dimineața vor mai fi condiții de formare a brumei și 12 grade în Dealurile de Vest. La începutul și sfârșitul intervalului, cu precădere în regiunile sudice și estice, pe arii restrânse va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi caldă și în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 7…8 grade. Vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO JOI Vremea se va menține caldă. Cerul va avea înnorări temporare și în special spre seară și noaptea vor fi mai ales averse, însoțite și de descărcări electrice, în jumătatea de vest a teritoriului și pe arii restrânse în rest. Izolat cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, în nord-vestul țării și pe litoral.

Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 23 de grade, mai coborâte pe litoral unde se vor situa în 10 și 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 11 grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse în zonele joase de relief din est și sud-est va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea se va menține frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul nopții, când vor fi condiții pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 8…9 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO VINERI Vremea se va răci față de ziua precedentă și va deveni apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va prezenta înnorări temporare și vor fi mai ales averse, însoțite și de descărcări electrice, la munte, în sud-vestul și centrul teritoriului și pe arii restrânse în rest. Vântul va prezenta intensificări locale în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 19 grade, iar cele minime între 3 și 11 grade. Izolat în zonele joase vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi normală din punct de vedere termic, cu o maximă de 18…19 grade și o minimă de 7…9 grade. Cerul va prezenta înnorări temporare și trecător vor fi ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat.

PROGNOZA METEO SAMBATA Vremea se va menține apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va avea înnorări temporare în cursul zilei și în sud-vestul teritoriului și la munte, pe arii restrânse vor fi ploi slabe de scurtă durată. Noaptea cerul va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sud și în sud-est, mai ales în prima parte a intervalului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 20 de grade, iar cele minime între 1 și 10 grade, ușor mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de brumă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Valorile termice se vor menține apropiate de cele normale pentru această perioadă, cu o maximă de 17…18 grade și o minimă de 6…8 grade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări mai ales în prima parte a intervalului.

PROGNOZA METEO DE DUMINICA PANA MARTI Vremea va fi în general frumoasă. Valorile termice vor crește ușor și treptat. Trecător, mai ales în ultima zi vor fi posibile ploi în general slabe, cu precădere în regiunile vestice și la munte.