PROGNOZA METEO. Gerul va domina următoarele zile

PROGNOZA METEO. Meteorologii au anunţat că în următoarele zile singurul fenomen meteo notabil va fi gerul.

25 ian. 2018, 14:17
PROGNOZA METEO. Gerul va domina următoarele zile

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Temperaturile se vor încadra între -20 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 0…2 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil la senin și se va semnala ceață, asociată și cu depunere de chiciură, local în Moldova și Oltenia și pe areale mai restrânse în rest. Vântul va sufla slab până la moderat.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi rece, cu o minimă termică de -8…-7 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va menține rece în zonele joase din jumătatea de sud-est a țării, unde dimineața și noaptea vor fi local geroase, în timp ce în restul teritoriului valorile termice vor continua să crească, astfel că cele diurne se vor situa cu mult peste normalul datei. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 grade in nordul Moldovei și 10 grade in Delurile de Vest; minimele termice vor fi cuprinse între -18 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 1…2 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări ziua în extremitatea de est și sud-est, iar noaptea și în vest, centru și nord. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și în zona montană înaltă. Local va fi ceață asociată și cu depunere de chiciură dimineața și noaptea, dar pe spații mici persistentă și pe parcursul zilei, cu precădere în Moldova și estul Transilvaniei.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe două săptămâni: Schimbare radicală a vremii. Ger şi ninsori în majoritatea regiunilor

VREMEA IN BUCUREŞTI. Dimineața și noaptea va fi în continuare o vreme rece, însă temperaturile diurne, în creștere față de zilele precedente, se vor situa peste normalul perioadei. Cerul va fi mai mult senin, vântul va sufla slab, iar în a doua parte a nopții vor fi condiții de ceață. Maxima termică va fi în jurul a 4 grade, iar minima de -9…-7 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Valorile termice vor continua să crească în majoritatea zonelor, totuși dimineața și noaptea vor fi încă reci, local chiar geroase în sud, în est și în depresiunile din centru. Temperaturile maxime se vor încadra -3 grade local în Moldova și 9…10 grade în dealurile din Banat și Crișana, iar cele minime vor fi cuprinse între -14 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 2 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai persistente în extremitatea de est-sud-est și cu caracter temporar în regiunile vestice, nordice și centrale, dar probabilitatea pentru precipitații va fi foarte redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Local, dimineața și noaptea, va fi ceață.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Temperaturile vor fi în creștere ușoară, totuși în orele dimineților va fi încă o vreme rece. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab. Maxima termică se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar minima va fi de -5…-4 grade, mai scăzută în zona preorășenească. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Valorile de temperatură se vor situa în cea mai mare parte a țării peste cele obișnuite pentru sfârșitul lunii ianuarie și doar în primele ore ale dimineții vremea va mai fi rece local în jumătatea de sud-est. Cerul va fi variabil, cu înnorări în vestul, centrul și nordul teritoriului, unde pe arii restrânse, mai ales noaptea, vor fi precipitații slabe, mai ales ploi. La munte vor predomina ninsorile. Izolat vor fi condiții de producere a poleiului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între -1…0 grade izolat în Moldova și 12 grade în sud-vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -4 și 4 grade. Cu precădere la începutul intervalului, îndeosebi în est și în sud-est, pe spații restrânse va mai fi ceață.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit la sfârșitul lunii ianuarie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 5…7 grade, iar cea minimă de -2…0 grade, posibil ușor mai scăzută în zona preorășenească. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va fi mult mai caldă decât ar fi normal în această perioadă din an. Cerul va fi variabil, cu înnorări în vest, centru și nord. Vor fi precipitații slabe, mixte și condiții de polei în zona montană, în special în Carpații Orientali și va ploua slab în Maramureș și pe arii restrânse în Transilvania, Crișana și nordul Moldovei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări susținute la munte, mai ales pe creste, dar local și la cote mult mai reduse și în celelalte zone. MaximeLE se vor încadra în general între 5 și 12 grade, iar cele minime între -2 și 6 grade.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de -1…1 grad. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO DE MARTI PANA JOI. Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori cu mult peste cele normale în această perioadă a anului. Vor fi precipitații temporare, predominant sub formă de ploaie în vest, centru și nord, mai însemnate cantitativ spre sfârșitul intervalului, când la munte vor fi mai ales ninsori.