PROGNOZA METEO. În Capitală vremea rămâne CALDĂ. Vezi cum va fi în restul ţării

PROGNOZA METEO. Vremea se va menţine caldă miercuri, însă spre sfârşitul săptămânii se răceşte treptat. Pe alocuri, apar şi ploile.

14 oct. 2014, 15:44
PROGNOZA METEO. În Capitală vremea rămâne CALDĂ. Vezi cum va fi în restul ţării

PROGNOZA METEO. MIERCURI vremea se va menţine caldă pentru mijlocul lunii octombrie în majoritatea regiunilor si pe parcursul zilei de maine desi norii acopera treptat cerul si lasa ploi pe arii relativ extinse în vestul şi nord-vestul ţării, iar spre seară şi în centru şi nord-est. În celelelate zone este soare, iar din cand in cand se innoreaza putin insa ploile isi fac aparitia abia noaptea. Vor fi mai ales averse, trecător insorite de tunete si fulegere şi, îndeosebi în nord-vest şi la munte, cantităţile de apă vor depăşi 15…20 l/mp. Vântul incepe sa se agite pe crestele montane, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 grade pe litoral şi 27 de grade în sudul Banatului şi al Munteniei

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Tot de vreme calda au parte maine si bucurestenii, desi dimineata este posibil sa fie ceata, dar peste zi se arata soarele temepatura se avanta spre 24-25 de grade. Nu vor lipsi nici innorarile, dar vor fi trecatoare si condiţiile de ploaie reduse.

PROGNOZA METEO. JOI, vremea se raceste în vestul, centrul şi nordul ţării, cu pana la 7 grade fata de ziua anterioara, cerul va fi noros şi temporar va ploua, iar izolat cantităţile de apă vor fi mai însemnate. În rest, ramane destul de cald pentru data din calendar, din cand in cand norii acopera cerul şi vor fi ploi pe arii mai restrânse, îndeosebi averse, posibil însoţite de fenomene electrice. Vântul prinde putere în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari la munte. In aceste conditii, in termometre nu se strang mai mult de 16 grade în depresiuni, in timp ce in în sudul Munteniei vor fi aproximativ de 27 de grade.

CITEŞTE ŞI Anunţ TERIBIL de la meteo: Nu s-a mai întâmplat asta de 134 de ani

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Continua sa se incalzesca in zona capitalei, asa ca ajungem sa vorbim despre o vreme deosebit de caldă pentru această dată, cu o maxima termica de aproximativ 26 de vrade. Cerul va fi temporar noros, şi trecător, după-amiaza şi seara, va ploua slab, in timpu ce vântul este ceva mai agitat .

PROGNOZA METEO. VINERI, vremea se va răci uşor în majoritatea regiunilor. Vor fi înnorări temporar accentuate şi ploua pe arii relativ extinse, în jumătatea de vest a ţării. Vântul sufla mai nervos pe crestele montane, iar dupa-amiaza vine cu temperaturi de la 16 grade in Maramures, Bucovina si in depresiuni şi 26 de grade in Lunca Dunarii.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Desi termometrele pierd vineri si in Bucuresti cateva grade, ramane uşor mai cald decât în mod obişnuit la această dată. Meteorologii anunta o maxima termica de 23-25 de grade in conditiile in care cerul va fi temporar acoperit de nori, trecător ploua slab, iar vantul este mai sprinten.

Ziua de SAMBATA vine cu o racire accentuata, astfel ca vremea ajunge sa fie răcoroasă îndeosebi în nordul şi în estul ţării. Mai ploua slab, pe arii restrânse în est, centru şi nord şi izolat, mai ales în prima parte a zilei, în celelate regiuni. In plus, vântul sufla cu putere, in special oin partea de est a teritoriului, sporind senzatia de rece. Temperaturile maxime vor pleca de la numai 9 grade în nordul Moldovei şi se opresc la 22 de grade în sudul Olteniei.

Si ULTIMA ZI A SAPTAMANII vine cu o vreme racoroasa la nivelul întregii ţări, dar de luni incepe sa se incalzeasca uşor. Vestea buna este totusi ca ploile se opresc, se face frumoas, dar în zonele joase, dimineata, se arata ceata.