PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă temperaturi ridicate în următoarele zile

Vremea se încălzeşte treptat în următoarele zile. Temepraturile sunt mai ridicate decât în mod normal la această dată. În următoarele zile, sunt aşteptate temperaturi de până la 14 grade în Bucureşti.

30 nov. 2015, 12:32
PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă temperaturi ridicate în următoarele zile

PROGNOZA METEO MARŢI. Valorile termice vor continua să crească uşor, vremea devenind mai caldă decât în mod normal în prima zi a lunii decembrie. În vestul, centrul şi nordul ţării, cerul va fi mai mult noros şi pe arii relativ extinse, mai ales ziua, vor cădea precipitaţii sub formă de ploaie.

În zona montană vor fi precipitaţii mixte şi condiţii de polei, la altitudini mai mari de 1500 m temporar va ninge, iar local vântul va viscoli ninsoarea. În Maramureş, zona Munţilor Apuseni, precum şi în jumătatea de nord a Carpaţilor Orientali, izolat, cantităţile de apă vor depăşi 10…15 l/mp.

În restul teritoriului, vor fi înnorări temporare şi doar cu totul izolat ploi slabe. Vântul va continua să sufle tare la munte, cu rafale pe creste de peste 80 km/h, dar va avea intensificări şi în restul ţării, cu viteze de peste 50 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 grade Celsius în estul Transilvaniei şi 15 grade în sudul ţării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Temperaturile cresc şi în Capitală si vremea va fi deosebit de calda pentru prima zi de iarna calendartistica. Asteptam maxime de 13…14 grade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va avea ceva rabufniri peste zi.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Desi temperaturile scad scad uşor faţă de ziua precedentă în cea mai mare parte a ţării, acestea se vor menţine mai ridicate decât cele normale pentru începutul lunii decembrie. Cerul va avea înnorări temporare şi pe arii restrânse va ploua slab, în vest, centru şi nord.

Noaptea, în estul Transilvaniei se vor semnala precipitaţii mixte. La munte, vor predomina ninsorile. Vântul va sufla cu intensificvari în nordul Moldovei, în Deltă, în Oltenia şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 2 grade in depresiunile din estul Transilvaniei şi 12 grade Celsius in sudul Munteniei si al Dobrogei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Temperaturile scad usor si in Capitala, dar e inca usor mai cald decat in mod obisnuit la aceasta data, cu 8..10 grade in termometre dupa-amiaza. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla cel mult moderat.

PROGNIZA METEO JOI. Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit la începutul lunii decembrie, în special în vestul şi sud-vestul ţării, zone incare temp sunt in crestere fata de ziua precedenta. Cerul va fi variabil, cu înnorări în nordul, centrul şi estul teritoriului, unde izolat va ploua slab, iar în zona înaltă din nordul Carpaţilor Orientali şi din estul Carpaţilor Meridionali vor mai fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare.

Dimineata, in zonele joase, va fi ceata. Vântul va sufla mai tare pe creste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 grade in estul Transilvaniei si in Moldova şi 15 grade in sudul Olteniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit la începutul lunii decembrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 1…3 grade. Noaptea vor fi condiţii de ceaţă sau nebulozitate joasă.

TENDINŢA VINERI. Vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit la această dată, în special în vestul şi sud-estul ţării, cu maxime in general intre 5 si 14 grade. Cerul va fi temporar noros şi doar cu totul izolat, în nordul extrem al teritoriului, se pot semnala precipitaţii slabe, sub formă de ploaie în zonele joase şi ninsori la altitudini mari.

În zonele joase, în special dimineaţa şi noaptea, local se va semnala ceaţă sau nebulozitate joasă. In weekend dar si la inceputul saptamanii viitoare temp raman peste nomalul dartei din calendar În zonele joase de relief se va semnala ceaţă sau nebulozitate de tip stratiform, asociată izolat cu burniţă. Probabilitatea de precipitaţii va fi mai ridicată doar în nordul tarii.

Citeşte şi