PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă ZILE RĂCOROASE

PROGNOZA METEO. Vremea se menţine rece în zilele următoare, în majoritatea regiunilor. Spre sfârşitul săptămânii, temperaturile cresc în termometre.  In weekend, vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă si temporar vor fi averse, posibil însoţite de descărcări electrice în majoritatea regiunilor.

20 apr. 2015, 16:12
PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă ZILE RĂCOROASE

PROGNOZA METEO. Marţi vremea se menţine rece pentru ultima decadă a lunii aprilie în cea mai mare parte a tarii, cu maxime de la doar 7 grade în nordul Moldovei şi in estul Transilvaniei la cel mult 17 grade în Oltenia. Vor fi înnorări temporare şi ploi slabe în jumătatea de est a ţării şi pe arii mai restrânse în celelalte regiuni. La munte vor predomina lapoviţa şi ninsoarea. Peste zi are intensificari in majoritatea regiunilor, iar pe crestele montane sufla cu putere, rafalele pot trece de 80-90 km/h.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vreme rece si in Capitala, cu nori pe cer, temporar ploaie slaba si nu mai mult de 12…13 grade in termometre dupa amiaza.

PROGNOZA METEO. Miercuri vremea continua sa fie rece pentru aceasta data in majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, temporar noros peste zi, când va ploua slab în jumătatea de est a ţării şi poate doar izolat in celelalte zone. La munte, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla mai alert la munte, în sud-vest şi in est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 grade în depresiuni şi 17 grade în sud-vest.

CITEŞTE ŞI Cum va fi VREMEA DE 1 MAI. Prognoza meteo pe două săptămâni

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vreme rece si pentru bucuresteni miercuri, atunci cand maximele prognozate de catre meteorologi sunt doar in jur de 13 grade, adica aproximativ 6 grade sub mediile multinuale ale acestei perioade.

PROGNOZA METEO. Joi vom avea parte de vreme frumoasa si mai calda in toate regiunile, astfel că regimul termic se va situa în limite normale pentru acea data. Cerul va fi variabil, chiar mai mult senin in unele zone, cu innorari mai accentuate doar in primele ore in sud-est. Vantul nu mai are rabufniri iar maximele se vor situa in general intre 11 grade in estul Transilvaniei şi 20 de grade in sud-vestul extrem al tarii.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Si in Capitala vremea se anunta frumoasa si mai calda, cu cer variabil, chiar mai mult senin si in jur de 16…17 grade in termometre dupa amiaza, mult mai aproape de normalul termic al acestei perioade.