PROGNOZA METEO. Ne vom bucura de o vreme de vară târzie

PROGNOZA METEO. Meteorologii ne oferă veşti bune pentru următoarele zile. Mercurul din termometre vor depăşi, în unele zone, 25 de grade, fără ca ploi sau vânt să ne deranjeze.

09 oct. 2014, 12:24
PROGNOZA METEO. Ne vom bucura de o vreme de vară târzie

PROGNOZA METEO. Vineri va fi soare pe săturate în majoritatea regiunilor, fără ploi şi fără vânt, cu doar câţiva nori ce trenează în orele dimineţii peste Oltenia şi dealurile Munteniei. Prin urmare, după prânz temperaturile vor depăşi 18…20 de grade în aproape toate zonele de câmpie şi podiş din ţară şi doar pe litoral vor fi un pic mai scăzute, spre 16 grade, în timp ce în vest şi nord-vest, izolat, maxima zilei depăşeşte cu 1 grad pragul termic de 25 de grade al unei zile de vară, 26 de grade vor fi, la umbră, în orele amiezii.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Se anunţă vreme frumoasa vineri, fără nor pe cer şi fără adiere de vânt, iar termometrele mai câştigă câteva grade faţă de zilele precedente. Soarele se arată cu dărnicie peste zi, aşa că la amiază temperatura se avântă spre aproximativ 21 de grade, potrivite pentru data din calendar.

Citeşte şi Cum va fi IARNA aceasta. Meteorologii au făcut anunţul teribil în această dimineaţă. „Vom avea…”

PROGNOZA METEO. Sâmbătă va fi chiar mai cald, cele 25 de grade văratice vor bucura în orele amiezii mulţi locuitori din vestul, nord-vestul şi centrul ţării noastre, iar în câteva aşezări se vor înregistra chiar 26 de grade. Şi în sud sau est, ca şi la munte, vremea va fi plăcută, chiar dacă mercurul se va opri în termometre la 20…21 de grade, în acord cu fila din calendar; doar pe litoral va fi ceva mai răcoare, 17 grade sunt de aşteptat la malul marii. Singurul fenomen meteorologic de interes va fi ceaţa dimineţii, prezentă local mai ales în regiunile sud-estice şi centrale, dar rapid risipită de soarele generos pe parcursul zilei în întreaga ţară.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Sâmbătă va fi o zi senină, nici umbră de nor pe cer, niciun strop de ploaie şi vânt potolit. Iar vremea încă se încălzeşte, la prânz termometrele vor indica 21…22 de grade Celsius.

PROGNOZA METEO. Duminică rămânem în acelaşi registru meteo, zi însorită în majoritatea regiunilor, puţină ceaţă sau nori de nivel jos doar în zori prin sudul, centrul şi nord-estul teritoriului şi soare cât cuprinde la amiază, fără vânt agitat şi fără precipitaţii. Iar maximele zilei vor fi şi ele pe măsură, mai mari decât normele perioadei, de la 16 grade doar pe litoral, până la 27 de grade la umbră în regiunile intracarpatice.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Ultima zi din săptămână nu aduce vreo schimbare a vremii, contăm pe o zi frumoasă şi însorită de toamnă, posibil cu puţină ceaţă în zori, dar cu 22…23 de grade în termometre după prânz, ne putem face planuri de petrecere a timpului în aer liber.

PROGNOZA METEO. Luni tot frumoasă rămâne vremea, dar şi mai caldă decât în mod normal în această perioadă a anului în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi senin, dar în zonele joase de relief şi în sud-estul ţării, pe alocuri va fi prezentă ceaţa în zori de zi. Vântul rămâne însă liniştit şi la amiază vor fi temperaturi generoase, între 17 şi 27 de grade la scara întregii ţări. Meteorologii ne asigură că acest episod de vară târzie va fi de interes şi pe parcursul următoarelor zile, vremea însorită şi caldă se va menţine cel puţin până la jumătatea săptămânii care urmează, când doar prin regiunile intracarpatice creşte probabilitatea de ploaie.