PROGNOZA METEO pe 3 zile. Vreme închisă, cu ploi şi temperaturi peste cele normale în weekend

PROGNOZA METEO. În următoarele trei zile, vremea rămâne închisă şi vor fi în continuare ploi. Temperaturile  maxime pot atinge, în unele locuri, 12 grade.

RomaniaTV.net
07 ian. 2016, 14:59
PROGNOZA METEO pe 3 zile. Vreme închisă, cu ploi şi temperaturi peste cele normale în weekend

VINERI. Cerul va fi temporar noros şi izolat se vor semnala precipitaţii sub formă de ninsoare, ziua, în regiunile din jumătatea nordică a ţării, iar noaptea mixte în vest şi în nord-vest. Vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe litoral, precum şi în zona montană, unde trecător va spulbera zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 in nord, nord-vest si centru şi 8 grade in extremitatea de sud-vest.

BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, uşor mai ridicată decât în mod normal pentru această dată, va fi de 4…5 grade.

SÂMBĂTĂ. Nebulozitatea se va accentua treptat în vestul, nordul şi centrul ţării, iar aria precipitaţiilor se va extinde. Vor fi mai ales ploi, iar la munte, în special la altitudini, va ninge. În restul teritoriului, cerul va fi variabil şi doar izolat se vor semnala ploi slabe sau fulguieli. Izolat vor mai fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe crestele montane şi în Câmpia de Vest. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 grad in Moldova şi 11 grade in sudul Banatului. În zonele joase de relief, în special din sud şi sud-est, dimineaţa, local se va semnala ceaţă.

BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu probabilitate mare ca mai ales dimineaţa să se formeze ceaţă sau nebulozitate joasă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 3…4 grade.

DUMINICĂ. Vremea va fi predominant închisă. În vestul, centrul şi nordul ţării şi izolat în rest vor fi mai ales ploi, iar la munte se vor semnala precipitaţii mixte. Se menţin condiţile de producere a poleiului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană, dar temporar şi în vest şi în sud-est. Temperatura aerului va avea valori mai mari decât de cele normale specifice perioadei; maximele se vor încadra între 0 grade in Moldova şi 12 grade in dealurile Banatului. În zonele joase de relief se va semnala ceaţă.

BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări temporare, în special dimineaţa va fi ceaţă sau nebulozitate joasă şi trecător vor fi condiţii de burniţă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade.

În primele zile ale saptamanii viitoare valorile termice se vor menţine uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 şi 12 grade. Temporar se vor semnala precipitaţii în majoritatea regiunilor, mai ales luni si marti, iar in zonele joase de relief va fi ceaţă.