PROGNOZA METEO PE TREI LUNI: Cum va fi vremea de PAŞTE şi de 1 MAI

PROGNOZA METEO. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele trei luni de zile, ce prevede estimările meteorologice pentru zilele de Paşte, minivacanţa de 1 Mai, precum şi prima lună de vară.

20 mart. 2015, 11:03

PROGNOZA METEO APRILIE

Vremea va fi ceva mai răcoroasă în sud şi sud-est, unde valorile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, respectiv maxime diurne mai mic de ecartul normal de 11 grade Celsius şi 21 de grade la scara întregii ţări.

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi excedentare in centrul si nordul tarii si local in restul teritoriului.

Citeşte şi IARNA nu vrea să mai plece. Mai mult de jumătate de ţară este acoperită de ZĂPADĂ – FOTO&VIDEO

PROGNOZA METEO MAI

Temperatura aerului va fi apropiata de normalul Climatologic in sud-est si local in sudul si vestul tarii, iar in celelalte regiuni va avea valori sub mediile multianuale ale perioadei.

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi excedentare in cea mai mare parte a tarii, exceptand regiunile sud-estice si sudice, unde se vor situa, in general, in apropierea mediilor multianuale.

PROGNOZA METEO IUNIE

Temperatura aerului va avea valori apropiate de mediile climatologice in cea mai mare parte a tarii, respectiv de 21-29 de grade Celsius.

Cantitatile lunare de precipitatii se vor situa sub normele multianuale in sudul, sud-estul si estul teritoriului, iar in regiunile centrale si nordice sunt posibile, local, cantitati peste aceste norme.

(w500) Vremea de