PROGNOZA METEO pe trei luni. Iarna rămâne ATIPICĂ până la final. Cum va fi vremea la primăvară

PROGNOZA METEO. Meteorologii au făcut publică prognoza meteo pentru intervalul ianuarie martie. Iarna va rămâne atipică până la final, cu temperaturi neobişnuit de ridicate în unele zone.

RomaniaTV.net
23 dec. 2015, 11:52
PROGNOZA METEO pe trei luni. Iarna rămâne ATIPICĂ până la final. Cum va fi vremea la primăvară

PROGNOZA METEO IANUARIE. Temperatura aerului va avea îng eneral valori apropiate de mediile climatologice în centrul, nordul şi local în vestul ţării. În restul teritoriului, temperaturile vor fi peste mediile climatologice multianuale.

Precipitaţiile vor fi în cantităţi în general apropiate de mediile normale în estul, sud-estul şi sudul ţării, iar în restul regiunilor vor avea o tendinţă de excedent.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe trei zile. Cum va fi vremea în Ajun şi în prima zi de Crăciun

PROGNOZA METEO FEBRUARIE. Şi în ultima lună de iarnă calendaristică va fi mai cald decât ar trebui în sud-estul şi sudul ţării şi local în vest şi est. În restul teritoriului, temperaturile se vor încadra în mediile normale pentru luna februarie.

În schimb, în februarie vom avea precipitaţii mai abundente decât de obicei, cu exceţia estului, sud-estului şi, local, a sudului ţării.

PROGNOZA METEO MARTIE. Temperaturile medii se vor situa peste limitele normale în sudul, sud-estul şi local în festul ţării, în rest fiind în limite obişnuite. Precipitaţiile vor fi peste limitele normale în cea mai mare parte a ţării.