PROGNOZA METEO pe trei luni. Vin ninsori ABUNDENTE şi geruri NĂPRAZNICE

PROGNOZA METEO. Vremea în următoarele luni va fi mult mai rece decât în mod normal. Lunile ianuarie şi martie vor veni cu ninsori abundente şi temperaturi foarte scăzute.

RomaniaTV.net
23 dec. 2013, 08:10
PROGNOZA METEO pe trei luni. Vin ninsori ABUNDENTE şi geruri NĂPRAZNICE

În ianuarie, valorile termice se vor situa, in general, sub mediile multianuale, exceptand partea de sud-est a tarii, unde vor fi apropiate de aceste medii.

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi in general apropiate de media climatologica, exceptand regiunile vestice si centrale, unde sunt posibile valori excedentare.

CITEŞTE ŞI: Temperaturi ridicate în ziua de CRĂCIUN. Află PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE

Luna februarie se anunţă una cu temperaturi apropiate de normalul climatologic in cea mai mare parte a tarii, iar precipitaţiile vor fi şi ele în limite normale, posibil local deficitare în sud-vestul ţării.

În martie, temperaturile vor fi însă sub medii în celelalte regiuni, doar în sudul, sud-estul şi sud-estul ţării urmând să se înregistreze valori apropiate de mediile multianuale.

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi excedentare in cea mai mare parte a tarii, exceptand regiunile sud-estice si local cele sud-vestice, unde se vor incadra in normele climatologice.