PROGNOZA METEO pe trei zile. Află cum va fi vremea în următoarea perioadă

PROGNOZA METEO. Vremea se menţine rece în următoarele zile, iar precipitaţiile continuă să cadă în majoritatea regiunilor. La începutul săptămânii viitoare, meteorologii anunţă o vreme uşor mai caldă.

09 dec. 2014, 20:22
PROGNOZA METEO pe trei zile. Află cum va fi vremea în următoarea perioadă

PROGNOZA METEO. Miercuri vremea se va menţine închisă şi continua precipitaţiile în majoritatea regiunilor, dar în diminuare din punct de vedere cantitativ. În sud şi sud-est şi pe spaţii mai restrânse în vestul teritoriului vor fi mai ales ploi, iar în est şi în centru precipitaţii mixte. Izolat se va semnala polei, iar in zona de munte local va mai ninge slab. Nici vantul nu da semne ca s-ar linisti cu totul, acesta urmand sa mai aiba unele rabufniri în regiunile estice şi sud-estice, în special în prima parte a zilei, dar şi pe crestele montane, unde trecător va viscoli sau spulbera zăpada. Maximele termice vor pleca de la -2 grade in nordul Moldovei si vor atinge cel mult 6 gradein nord-vest si in extremitatea de sud-vest

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Norii acopera si miercuri cerul Capitalei, ploua, dar totusi in diminuare ca intensitate fata de astazi. Vântul sufla cel mult moderat, iar meteorologii anunta o maxima de 2-3 grade.

VEZI ŞI PROGNOZA METEO pe două săptămâni: Cu umbrele şi mănuşi la cumpărăturile de Crăciun

PROGNOZA METEO. Vremea se va amelioreaza joi sub aspectul precipitaţiilor, dar se face frig dupa lasarea serii. Norii se retrag catre jumătatea nordică a teritoriului, unde pe arii restrânse mai lasa precipitaţii slabe, îndeosebi lapoviţă şi ninsoare, în timp ce în restul ţării se arata putin si soarele printre nori, iar trecător în sudul extrem şi în sud-est vor fi posibile precipitaţii izolate, predominant sub formă de ploaie, ce vor favoriza depunerea de polei. Si ceata se adauga in peisajul meteo al acestei zile, cu precădere în regiunile extracarpatice. Vântul nu mai are excese, asa ca temperaturile din orele amiezii vor fi resimtite intocmai, respectiv 0 grade in depresiuni si in Bucovina şi 8 grade in regiunile sudice si sud-estice.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. În Capitala, cerul va fi temporar noros şi doar trecător vor fi posibile precipitaţii slabe, predominant sub formă de ploaie. Pentru ca se vor zari si cateva raze de soare, termometrele reusesc sa stranga peste zi aproximativ 5 grade.

PROGNOZA METEO. Pentru vineri meteorologii anunta vreme în general frumoasă, dar relativ rece dimineaţa în majoritatea zonelor. Se arata soarele mai putin în Maramureş şi în zona Carpaţilor Orientali unde cerul va fi partial acoperit de nori si pe alocuri cad precipitaţii slabe, predominant sub formă de ninsoarea, dar şi în Dobrogea, unde cu totul izolat pot să mai cadă ploi slabe, iar dimineaţa în zonele joase va fi ceaţă. Vântul primde putere la munte şi pe litoral, iar amiaza vine cu 0 grade in estul Transilvaniei şi 9 grade in Oltenia si Muntenia.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Si in Capitala se vede soarele vineri, dupa ce se risipeste ceata diminetii, in conditiile in care vantul este destul de domol. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade.

Ultimele doua zile ale saptamanii aduc vreme destul de rece dimineaţa şi noaptea în majoritatea zonelor, in conditiile in care mercurul in termometre va cobori sub limita gerului in unele localitati din tara, respectiv in partea de nord a Moldovei si in estul Transilvaniei. Totusi in orele amiezii, datorita faptului ca se arata soarele, dupa ce se risipeste ceata matinala temperaturile se apropie de normaul datei calendaristice si se vor situa, în general, între 0 şi 10 grade.

La inceputul saptamanii viitoare, meteorologii anunta o vreme uşor mai caldă decât în mod normal la această dată în majoritatea zonelor, dar în special în zonele de deal şi de munte. Pe de alta parte creste probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor îndeosebi în sud şi est, in timp ce dimineaţa şi noaptea local va fi ceaţă sau nori josi.