PROGNOZA METEO pe trei zile. Soarele va domina cerul

PROGNOZA METEO. Vremea va fi frumoasă în următoarele zile, cu temperaturi ridicate, ce vor ajunge până la 20 de grade. Totuşi, ultimele zile ale săptămânii vor aduce o răcire a vremii, iar precipitaţiile pot avea caracter de lapoviţă şi ninsoare.

RomaniaTV.net
24 mart. 2015, 13:56
PROGNOZA METEO pe trei zile. Soarele va domina cerul

PROGNOZA METEO. Miercuri, vremea va deveni mai caldă decât în mod obişnuit la această dată, cu deosebire în nord-vestul şi în centrul ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse de la 7…8 grade pe litoral pana la 20 de grade in nord-vest. Dupa ce dimineata în zonele joase de relief mai ramane putina ceaţă, se arata soarele, dar nu pentru mult vreme pentru ca norii se inmultesc treptat dinspre sud-vestul teritoriului si sunt asteptate ploi în general slabe cantitativ, mai ales in cursul noptii, local în Banat şi Oltenia şi pe arii restrânse în Crişana, Transilvania, Maramureş şi Muntenia. În Munţii Banatului şi în Carpaţii Meridionali, la altitudini mari, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Din cand in cand vantul da semne de agitatie în toate regiunile, dar va fi mai puternic în sudul Banatului şi la munte.

VREMEA IN BUCURESTI. Ziua de miercuri este posibil sa inceapa cu ceaţă, dar mai apoi se arata soarele si mai spre seara isi fac aparitia si norii, ce vor aduce ploi slabe abia noaptea. Vântul isi face simtita prezenta, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe două săptămâni: Cum va fi vremea până la Florii

PROGNOZA METEO. Ziua de joi vine cu vreme în general frumoasă şi mai caldă decât în mod normal pentru această dată, chiar deosebit de caldă în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale, unde termometrele vor strange peste zi cam 22 de grade plecand de la 10…13 grade pe litoral. Va fi o zi destul de insorita si abia noaptea se mai inmultesc norii aducatori de ploaie. Vântul se agita pe la munte, dar si prin Banat, Crişana şi Moldova.

VREMEA IN BUCURESTI. Joi, va fi cald, pe fondul soarelui generos mercurul in termometre se avanta spre aproximativ 17 grade, in timp ce vantul adie usor.

PROGNOZA METEO. Vineri se raceste semnificativ in sudul şi sud-estul ţării, unde dupa ziua foarte calda de dinainte ajungem sa vorbim despre o vreme mai racoroasa decat ar fi normal. În restul teritoriului, deşi nu se mai inregistreaza temperaturi de peste 20 de grade acestea  raman totusi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Norii se inmultesc treptat, iar aria ploilor se va extinde şi va cuprinde cea mai mare parte a ţării. Pe crestele montane, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Izolat, în sudul şi vestul ţării şi la munte, cantităţile de apă vor fi mai însemnate. Vântul este mai agitat în regiunile sudice şi estice. Maximele termice vor fi cuprinse între 9 grade in sud si sud-est şi 19 grade in nord-vest si centru.

VREMEA IN BUCURESTI. Temperatura scade accentuat pe parcursul zilei de vineri, unde nu se estimeaza mai mult de 11 grade, adica mai putin decat ar fi normal pentru această data calendaristica. Cerul va fi noros, temporar va ploua, iar vantul va avea unele rabufniri nervoase.

PROGNOZA METEO. In prima zi de weekend temperaturile scad semnificativ şi în regiunile vestice, nordice şi centrale, astfel ca la nivelul intregii tari maximele termice se vor situa, în general, între 8 şi 14  grade. Continua sa ploua în cea mai mare parte a ţării, iar la munte, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Nici ziua de duminica sau cele de la inceputul saptamanii viitoare nu vor aduce schimbari in ceea ce priveste regimul termic, iar ploile vor continua sa-si faca aparitia din cand in cand in majoritatea regiunilor.