PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Temperaturile scad în aproape toată ţara, începând de sâmbătă

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vremea se mai răcoreşte, începând de sâmbătă, în Moldova, Transilvania şi Bărăgan. Duminica, instabilitatea atmosferica va fi mai putin accentuata, soarele mai generos si temperaturile amiezii vor fi cele potrivite pentru data din calendar. Luni va fi vreme mai instabila in sudul tarii si zona de munte, unde norii predomina si local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Vor fi si condiţii de grindină, iar izolat cantităţile de apă pot fi mai însemnate.

13 iun. 2014, 13:47
PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Temperaturile scad în aproape toată ţara, începând de sâmbătă

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Sambata, temperaturile scad in aproape toata tara, vremea se racoreste si la amiaza vor fi cel mult 20-21 de grade în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei şi doar in Baragan se mai ating 29 de grade. Dupa orele amiezii isi fac din nou aparitia aversele, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vântului, local în zona de munte, dar si in jumatatea de sud a Moldovei, Muntenia si Dobrogea, iar pe alocuri si in Oltenia. Vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa pot fi mai insemnate in aceste regiuni. In restul teritoriului insa, va fi o zi insorita, va predomina o vreme frumoasa, cu cer variabil, iar ploile vor fi posibile izolat.

VREMEA IN BUCURESTI. In Capitala, cerul va avea innorari temporare si, mai ales dupa orele pranzului, isi fac aparitia aversele cu descarcari electrice si, posibil, scurte intensificari ale vantului. Iar maxima temperaturii aerului va fi de 26, cel mult 28 de grade.

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Duminica, instabilitatea atmosferica va fi mai putin accentuata, soarele
mai generos si temperaturile amiezii vor fi cele potrivite pentru data din calendar, de la 20 de grade in nordul Moldovei, pana la cel mult 27-28 de grade in Muntenia si Banat. Dar, nu va fi o zi deplin insorita in toata tara, caci norii se aduna cand si cand si aduc din nou averse si descarcari electrice, local in zona montana si pe alocuri in regiunile sudice si estice. Vântul insa ramane destul de potolit.

VREMEA IN BUCURESTI. In Capitala, la amiaza vor fi 26-27 de grade, cu multe ore de soare, dar si cativa nori ce ratacesc din cand in cand pe cer si pot sa lase, trecator, cate o ploaie slaba. Fara vant agitat.

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Luni va fi vreme mai instabila in sudul tarii si zona de munte, unde norii predomina si local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Vor fi si condiţii de grindină, iar izolat cantităţile de apă pot fi mai însemnate. In restul teritoriului insa, va fi mai mult soare si doar pe alocuri apar astfel de fenomene de instabilitate atmosferica. Iar la amiaza vor fi 21 de grade in nordul Moldovei si 29 de grade in partea de sud-vest a tarii.

VREMEA IN BUCURESTI. In Capitala, luni va fi cer temporar noros si se asteapta averse, tunete, fulgere si scurte intensificari ale vantului, cu aproximativ 25 de grade in termometre la pranz, cam racoare pentru mijlocul lunii iunie.