PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Toamnă autentică în toată ţara, cu ploi, burniţă şi ceaţă

În următorul interval de timp, vremea se va menţine în limite normale pentru perioada din calendar, cu temepraturi care ajung până la 14-15 grade Celsius, ploii slabe, dar şi burniţă.

04 nov. 2017, 14:32
PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Toamnă autentică în toată ţara, cu ploi, burniţă şi ceaţă

Duminică, temperatura aerului va avea în continuare valori în general apropiate de cele normale pentru prima decadă a lunii noiembrie, cu maxime ce se vor încadra între 9 și 16 grade și minime cuprinse între -4 grade în depresiunile intramontane și 10 grade pe litoral. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și local ceață, asociate izolat cu burniță sau ploi slabe, în zonele joase din sud, centru și est. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și în sudul Banatului.

În Bucureşti, duminică, cerul va avea înnorări, mai ales în prima parte a zilei și spre sfârșitul nopții când vor fi și condiții de ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura aerului se va menține la valori apropiate de cele normale pentru această perioadă din an, cu o maximă de 14…15 grade și o minimă de 4…5 grade.

Luni, în regiunile extracarpatice înnorările vor persista în mare parte a intervalului și pe arii restrânse vor fi ploi slabe sau burniță, în timp ce în restul țării cerul va fi variabil. Mai ales la începutul zilei și noaptea, în zonele joase din centru, sud și est local se va semnala ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în Banat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 9 și 16 grade, iar cele minime între -2 și 9 grade.

Şi la Bucureşti, luni, cerul va fi mai mult noros, dimineața și noaptea va fi ceață și vor fi condiții de burniță. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 6…7 grade.

Marţi, în regiunile din estul, sudul și sud-vestul țării nebulozitatea va persista și izolat vor fi ploi slabe sau burnițe. În restul teritoriului cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în sudul Banatului și în Oltenia. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 10 și 16 grade, iar cele minime între -1 și 10 grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse în zonele joase de relief va fi ceață.

În Bucureşti, marţi, cerul va avea înnorări temporare, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă de 5…6 grade. Mai ales dimineață vor fi condiții de ceață.