PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vreme frumoasă în aproape toată ţara, dar cu dimineţi răcoroase

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Duminică ne aşteaptă o vreme predominant frumoasă. Luni, mercurul urcă în termometre, însă mai semnificativ în regiunile estice şi de sud-est. Marti, vremea schimba foaia in unele zone din tara. Astfel, peste nordul, vestul şi parţial în centrul ţării se aduna norii ce vor lasa pe arii relativ extinse ploi.  In restul teritoriului va predomina o vreme frumoasă, destul de insorita.

18 oct. 2014, 12:35
PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vreme frumoasă în aproape toată ţara, dar cu dimineţi răcoroase

PROGNOZA METEO. Duminica ne asteapta o vreme predominant frumoasă, dar răcoroasă în majoritatea zonelor, în special dimineaţa, pentru ca spre orele pranzului, pe fondul soarelui destul de generos, temperatura sa urce spre 20 de grade in vest si sud-vest, plecand de la numai 10 grade in Delta Dunarii. Cativa nori razleti vor mai fi în primele ore ale zilei în regiunile sudice, precum şi în zonele deluroase, unde doar cu totul izolat este posibil sa mai scuture putini stropi de ploaie, in timp ce vantul se mai domoleste, atingand cote cel mult moderate. Totusi, aspectul vremii s-ar putea sa nu fie tocmai placut prin zonele joase de relief din sudul şi estul teritoriului, unde sunt conditii ca pe alocuri sa fie ceata.

VREMEA ÎN CAPITALĂ. Vremea va fi predominant frumoasă in Bucuresti, dar răcoroasă. Amiaza nu vine cu mai mult de 15-16 grade in termometre, in conditiile in care se arata soarele, desi dimineata cerul va fi cam innorat.

PROGNOZA METEO. Saptamana incepe cu vreme frumoasa si in incalzire la nivelul intregii tari, dar mai semnificativ însă în regiunile estice şi de sud-est. Cerul va fi aproape lipsit de nori si singurul fenomen care ne retine atentia este ceata, prezenta in orele diminetii, local, in zonele mai joase de relief. Vantul se agita numai prin zona montană înalta, iar maximele termice pornesc de la 16 grade in Delta Dunarii si in estul Transilvaniei si se opresc la 24 de grade in sud-vest.

VREMEA ÎN CAPITALĂ. Vreme frumoasă si cu mult mai calda decat duminica, anunta meteorologii pentru luni, in Capitala. Cerul va fi mai mult senin, cu ceva ceata in orele diminetii, dar vantul putin mai sprinten o va risipi si maxima termica va la 21-22 de grade.

PROGNOZA METEO. Marti, vremea schimba foaia in unele zone din tara. Astfel, peste nordul, vestul şi parţial în centrul ţării se aduna norii ce vor lasa pe arii relativ extinse ploi, in general slabe cantitativ. In restul teritoriului va predomina o vreme frumoasă, destul de insorita, cu ceva ceata dimineata, iar ploile urmeaza sa-si faca aparitia abia noaptea si vor fi destul de putine. Vântul  este mai alert în prima parte a zilei pe crestele montane ale Carpaţilor Orientali. Temperaturile maxime, scad faţă de ziua anterioară în regiunile nordice şi de nord-est si vor fi cuprinse între 12 grade în nordul Moldovei şi 24-25 de grade sudul extrem al Munteniei şi Olteniei.

VREMEA ÎN CAPITALĂ. Ramane frumos si marti in Bucuresti, cand va fi in continuare mai cald decât în mod normal pentru ultima decadă a lunii octombrie. Se arata soarele, dar si cativa nori de decor, in timp ce vantul ramane destul de linistit. In aceste conditii se vor inregistra in orele amiezii 22-23 de grade.