PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vremea continuă să fie caldă şi însorită

PROGNOZA METEO. Pentru următoarele zile, meteorologii aduc veşti bune. În ciuda puţinelor reprize de ploaie, soarele va domina cerul, iar mercurul va mai urca în termometre, astfel că temperaturile maxime vor atinge 23 de grade Celsius.

24 sept. 2014, 15:21
PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vremea continuă să fie caldă şi însorită

PROGNOZA METEO. Joi, soarele este destul de prezent peste mare parte din ţară în cursul zilei şi doar în vest şi nord-vest norii se adună treptat, însă ploile îşi fac apariţia abia spre seară şi în noaptea următoare, la nivel local, în aceste regiuni. În rest, numai cu totul izolat cad câţiva stropi, tot după căderea nopţii, cel mai probabil prin regiunile sudice. Vântul se domoleşte şi el, iar la amiază temperaturile pornesc de la 15 grade în nordul Moldovei, însă ating 21…22 de grade în regiunile sudice.

VREMEA ÎN CAPITALĂÎn Capitală şi joi va fi o zi frumoasă, însorită şi fără vânt agitat, dar încă rămâne mai răcoare decât ar trebui pentru data din calendar. Termometrele nu vor indica mai mult de 20…21 de grade la amiază.

PROGNOZA METEO. Vineri, vremea se răceşte din nou în mare parte din ţară, norii acoperă cerul mai ales în sudul ţării şi în zonele de deal şi de munte, unde ploile îşi fac apariţia la nivel local. Vorbim despre averse, însoţite şi de câteva tunete şi fulgere, averse care lasă în urmă izolat cantităţi de apă mai însemnate. Vântul începe din nou să se agite pe crestele înalte de munte, dar şi în sud-vestul teritoriului. Prin urmare, la amiază nu vor fi mai mult de 14…15 grade in Dealurile de Vest, în depresiuni sau în Bucovina, în timp ce în sud-est doar izolat se mai ating 21 de grade la prânz.

Citeşte şi NINGE în România. Stratul de zăpadă trece de un centimetru la Caraş-Severin

VREMEA ÎN CAPITALĂÎn Bucureşti, vineri, termometrele mai pierd câteva grade faţă de ziua precedentă. Aproximativ 19 grade vor fi la amiază, căci soarele va fi destul de scump la vedere, norii predomină şi vom avea parte şi de câteva reprize de ploaie, însă fără vânt agitat.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă însă, vremea se îndreaptă, soarele redevine generos în majoritatea regiunilor şi doar în est şi la munte încă mai rătăcesc nori ce lasă izolat câteva ploi slabe. Vântul încă dă semne de agitaţie prin Dobrogea şi Bărăgan, ca şi în zona de munte, iar la amiază termometrele vor indica 15…16 grade în Maramureş şi 22…23 de grade în partea de sud-est a ţării.

VREMEA ÎN CAPITALĂLocuitorii Capitalei se vor bucura sâmbătă de o vreme frumoasă şi în încălzire. Aproximativ 22 de grade vor indica termometrele în orele amiezii, cu soare pe săturate şi adieri plăcute de vânt.

Şi duminică se menţine vremea frumoasă în majoritatea regiunilor şi doar prin estul şi sud-estul ţării, unde şi vântul suflă mai alert, soarele se mai ascunde după câţiva nori trecători, care nu lasă însă niciun strop de ploaie. Prin urmare, la amiază vor fi temperaturi destul de plăcute, între 16 şi 23 de grade la scara întregii ţări. Pentru primele zile din săptămâna care urmează, veştile sunt la fel de bune, meteorologii spun că temperaturile continuă să crească uşor de la o zi la alta şi ne aşteaptă zile destul de însorite şi cu siguranţă mai calde decât ar fi normal la sfârşit de septembrie.

Citeşte şi Iarnă în toată regula, în miez de septembrie. Vezi unde ninge şi cât de mult au scăzut temperaturile VIDEO