PROGNOZA METEO pe trei zile. Vremea continuă să fie frumoasă şi extrem de caldă

PROGNOZA METEO. Pentru următoarele trei zile, meteorologii anunţă vreme frumoasă şi deosebit de caldă. Maximele vor ajunge până la 25, 26 de grade Celsius.

25 apr. 2015, 14:32
PROGNOZA METEO pe trei zile. Vremea continuă să fie frumoasă şi extrem de caldă

PROGNOZA METEO. Duminică avem parte de vreme predominant frumoasă şi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, chiar mai mult senin în unele zone în primele ore, dar după-amiaza şi noaptea instabilitatea atmosferică e ceva mai accentuată şi pe pe arii restrânse la munte şi izolat în rest vor fi averse slabe şi descărcări electrice. Vântul va avea ceva intensificări pe litoral. Temperaturile maxime se vor situa între 14 grade în nordul litoralului şi 26 de grade în sud.

În Bucureşti, vremea va fi frumoasă şi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a zilei, iar vântul abia se simte. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade.

PROGNOZA METEO. Luni, vremea se va menţine caldă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15-17 grade pe litoral şi 28 de grade în sudul extrem, unde vorbim despre o zi autentică de vară. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate după-amiaza şi noaptea când local la munte, în vest şi în sud-vest şi cu totul izolat în celelalte zone vor fi averse, însoţite de tunete, fulgere şi scurte răbufniri ale vântului.

În Bucureşti, vremea se menţine caldă, cu o maximă termică în jurul valorii de 26 de grade, adică mai cald cu aproximativ 6 grade decât în mod normal la această dată, pe un fond de vreme frumoasă, cu cer parţial acoperit de nori.

PROGNOZA METEO. Marţi, vremea se va răci uşor faţă de intervalul anterior şi va deveni în general instabilă. Norii se extind, temporar acoperă cerul şi aduc averse, trecător însoţite de descărcări electrice, pe arii extinse în vestul, în centrul şi în nordul ţării, precum şi în zonele montane şi local, mai ales după-amiaza şi în prima parte a nopţii, în celelalte regiuni. Cantităţile de apă vor depăşi izolat 15…20 l/mp şi vor fi condiţii de grindină. Vântul suflă mai tare în timpul ploilor, iar peste zi are intensificări şi în sud, est şi la munte. Temperaturile maxime se vor situa între 13 grade în nordul litoralului şi 23 de grade în sud.

Vremea se va răci uşor şi va deveni în general instabilă şi în Capitală. Cerul va fi variabil în primele ore, apoi norii acoperă treptat cerul şi după-amiaza şi în prima parte a nopţii aşteptăm averse şi descărcări electrice. Vântul suflă mai tare în prima parte a zilei, poate şi în timpul averselor, iar maximele, în scădere, vor fi în jur de 22 grade.

Miercuri, vremea va continua să se răcească şi va fi în general închisă. Va ploua în cea mai mare parte a ţării, apoi noaptea aria acestora se va restrânge către jumătatea estică. În zona montană vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla mai tare în regiunile sudice şi la munte. Temperaturile maxime, mai scăzute decât normalul acestei perioade, îndeosebi în vest, în centru şi în nord şi vor fi cuprinse între 8 şi 19 grade. De joi, temperaturile cresc uşor, astfel încât vor deveni apropiate de normele climatologice specifice perioadei, îndeosebi în sud şi în sud-est. Local şi temporar se vor semnala precipitaţii în toate zonele.

Citeşte şi PROGNOZA METEO A VERII: Care este cea mai bună lună în care să îţi iei concediu