PROGNOZA METEO pe trei zile. Vremea rămâne CALDĂ. Maximele ajung până la 23 de grade Celsius

PROGNOZA METEO. Vremea rămâne caldă şi frumoasă pentru următoarele trei zile. Ceaţa va fi prezentă în unele zone la primele ore ale dimineţii, însă soarele îşi face apariţia, iar mercurul urcă în termometre până la maxime de 22, 23 de grade Celsius.

04 nov. 2014, 16:03
PROGNOZA METEO pe trei zile. Vremea rămâne CALDĂ. Maximele ajung până la 23 de grade Celsius

PROGNOZA METEO. Miercuri, vremea va fi frumoasă şi mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă. Excepţie fac însă zonele joase, cu precădere cele din sud şi din est, unde ziua începe tot cu ceaţă şi nori stratiformi şi e posibil ca izolat să cadă burniţa şi drept urmare aici temperaturile la amiază sunt în jurul celor normale. Meteorologii prognozează aşadar maxime de la aproximativ 10..11 grade în zonele cu ceaţă mai persistentă până la 19, izolat poate chiar 20 grade în Dealurile de Vest.

VREMEA ÎN BUCUREŞTIÎn Capitală, ziua începe cu ceaţă şi nori joşi, dar după câteva ore de la răsăritul soarelui norii şi ceaţa se risipesc şi mercurul din termometre creşte hotărât până la 14…15 grade, maxime normale pentru data din calendar.

PROGNOZA METEO. Joi ne bucurăm tot de vreme caldă pentru prima decadă a lunii noiembrie, cu maxime în general cuprinse între 14 grade în Moldova şi în sud-vestul Olteniei, doar izolat poate o idee mai mici în zonele cu ceaţă persistentă şi 22 de grade în Dealurile de Vest. Ceaţa rămâne fenomenul cel mai important al zilei şi va fi prezentă local, dimineaţa, însoţită de nori stratiformi ce pot lăsa izolat burniţă în zonele joase extracarpatice, dar şi în centru. În restul teritoriului, dar şi al zilei, vremea va fi frumoasă, cu cerul variabil, mai mult senin chiar şi abia spre seară norii se mai înmulţesc în vest şi în sud-vest. Vântul e ceva mai turbulent în vest şi pe crestele munţilor.

VREMEA ÎN BUCUREŞTIDe vreme caldă şi frumoasă au parte şi bucureştenii, joi. Chiar dacă în primele ore e ceaţă însoţită de nori joşi, după disiparea acestora cerul e aproape lipsit de nori, iar soarele darnic şi aerul mai cald aduc mercurul din termometre până la maxime de 18…19 grade.

PROGNOZA METEO. Vineri, vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată, excepţie fac doar zonele joase din sud şi est precum şi zonele depresionare în care norii stratiformi şi ceaţa persistă pentru câteva ore, după răsărit. Până după-amiază temperaturile ajung la maxime în general cuprinse între 14 grade în Moldova şi 23 de grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în jumătatea de vest, dar şansele de ploaie nu sunt mari. În zonele de câmpie şi de podiş din est şi din sud dimineaţa va fi ceaţă şi nori joşi din care izolat poate cădea burniţa.

VREMEA ÎN BUCUREŞTIVremea se menţine caldă pentru prima decadă a lunii noiembrie şi în Capitală, meteorologii prognozează 18…19 grade. Soarele e destul de generos, chiar dacă în primele ore va fi acoperit de ceaţă şi nori joşi.

În prima zi de weekend, vremea tot caldă pentru data din calendar rămâne, chiar deosebit de caldă la deal şi la munte mai ales. Cerul va fi temporar noros, însă doar izolat plouă slab în jumătatea de vest. În zonele joase din celelalte regiuni dimineaţa va fi ceaţă. Maximele se vor situa între 12 şi 21 de grade. Începând de duminică, temperaturile scad uşor, dar rămân peste mediile multianuale ale perioadei în cea mai mare parte a ţării. În zonele joase, mai ales din sud şi est, dar şi din centru, mai ales dimineaţa şi noaptea, va fi ceaţă şi izolat burniţă.