PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vreme frumoasă la sfârşit de săptămână, izolat caniculară

PROGNOZA METEO. Sâmbătă şi duminică ne aşteaptă o vreme frumoasă şi însorită la nivelul întregii ţări. În zonele de deal şi de munte vor cădea ploi de vară, însoţite de fenomene electrice, rafale de vânt şi eventual căderi de grindină care pe alocuri lasă cantităţi de apă mai importante.  Luni, vremea va fi călduroasă, izolat caniculară în orele amiezii în sud-estul ţării.

08 aug. 2014, 14:21
PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vreme frumoasă la sfârşit de săptămână, izolat caniculară

PROGNOZA METEO. Sâmbătă mai plouă prin nordul, centrul şi estul ţării, dar şi în zonele de deal şi munte. Sunt ploi de vară, însoţite de fenomene electrice, rafale de vânt şi eventual căderi de grindină care pe alocuri lasă cantităţi de apă mai importante. În restul teritoriului este o zi însorită cu puţine ploi după-amiază, cel mai probabil prin sud-est. Maximele termice vor pleca de la 26 de grade în estul Transilvaniei, nordul Modovei şi în Dealurile de Vest şi 34 de grade în sud-est.

VREMEA ÎN CAPITALĂ. Vremea ramane călduroasă si in Capitala, cu o maxima de 32-33 de grade, in conditiile in care soarele domina cerul mare parte din zi. Totusi, după-amiaza şi seara isi fac aparitia cativa nori si cresc şansele pentru averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

PROGNOZA METEO. Duminica ne asteapta o vreme frumoasă si insorita la nivelul intregii tari. Doar trecator, dupa-amiaza, soarele se ascunde dupa nori, in special, prin zonele de deal si de munte unde apar putine ploi de scurta durata cu tunete si fulgere, dar fara sa strice aspectul placut al zilei. Amiaza vine cu temperaturi ridicate, mai ales prin sud-est, unde mercurul in termometre urca la umbra pana la 34 de grade, plecand de la 27 de grade in Bucovina si in depresiuni.

VREMEA ÎN CAPITALĂ. Bucurestenii vor incheia saptamana cu o zi destul de calda, cum au fost, de altfel, obisnuiti in ultima perioada. Soarele tine agenda zilei, iar, după-amiaza, condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat.

PROGNOZA METEO. Luni, vremea va fi călduroasă, izolat caniculară în orele amiezii în sud-estul ţării. Cerul va fi variabil şi doar pe arii restrânse, după-amiaza la munte, iar în a doua parte a nopţii în nord-vestul ţării, vor cădea ploi de scurtă durată însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 29 de grade in Delta Dunarii si in depresiuni şi 35 de grade in sudul Moldovei, Muntenia si Dobrogea.

VREMEA ÎN CAPITALĂ. Vremea va fi călduroasă si in Capitala, cu 33-34 de grade in termometrele la umbra, dupa-amiaza. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa şi noaptea, iar vântul abia daca se simte.