ANM: Precipitaţii mixte şi depuneri de polei în următoarele zile. Prognoza meteo pentru Bucureşti

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se menţine rece în Capitală în acest weekend. Potrivi meteorologilor, weekendul vine cu precipitaţii mixte slabe şi depuneri de polei. 

RomaniaTV.net
02 mart. 2018, 11:53
ANM: Precipitaţii mixte şi depuneri de polei în următoarele zile. Prognoza meteo pentru Bucureşti

În perioada 2 martie, ora 15:00 – 03 martie, ora 08, cerul va fi mai mult noros, temporar vor fi precipitații slabe, mixte, iar probabilitatea pentru depuneri de polei va fi ridicată, atât în această după-amiază, dar în special la noapte (vineri spre
sâmbătă).

Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât în nopțile precedente și mai apropiate de cele normale pentru început de martie, cu o minimă de -5…-3 grade.

În intervalul 03.03.2018 ORA 08 – 04.03.2018 ORA 08, cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare și condiții reduse pentru precipitații în primele ore. Vântul va deveni moderat, iar temporar va avea intensificări de până la 35…40 km/h.
Temperatura maximă, mai ridicată decât în zilele precedente, se va situa în jurul a 4 grade Celsius.

În prima parte a nopții, cerul se va menține parțial degajat, iar temperatura va scădea spre -5…-4 grade. Apoi se va înnora, astfel că spre dimineață va crește probabilitatea pentru precipitații slabe, mixte și polei.