Prognoza meteo pentru Bucureşti: Ninsori şi vânt puternic de duminică seara

Meteorologii anunţă că va ninge în Bucureşti, duminică seara şi luni dimineaţa, Capitala fiind sub incidenţa unei atenţionări meteo, a anunţat directorul ANM, Gabriela Băncilă la Comandamentul de iarnă de la Primăria Capitalei. 

RomaniaTV.net
21 ian. 2018, 12:25
Prognoza meteo pentru Bucureşti: Ninsori şi vânt puternic de duminică seara

În cursul nopții de duminică spre luni și în prima jumătatea a zilei de luni temporar vor fi precipitații, la început sub formă de ploaie și lapoviță, apoi în special sub formă de ninsoare, potrivit ANM. Meteorologii anunţă că se va depune strat nou de zăpadă care va măsura în medie 6…8 cm, izolat posibil 10…12 cm. Vântul va avea intensificări în special în prima parte a zilei de luni cu viteze la rafală de 40…45 km/h. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade, iar maxima va fi de 1…2 grade.

Comandament la Primăria Capitalei după AVERTIZĂRILE meteo de ninsori şi viscol. Firea: 250 de utilaje, pregătite să intervină

„În cursul nopţii precipitaţiile îşi vor face apariţia şi în zona Capitalei, sub formă de ploaie şi lapoviţă, iar spre dimineaţă şi mâine, în prima parte a zilei, precipitaţiile vor fi sub formă de ninsoare. Luni, vântul se va intensifica treptat, viteza maximă fiind de 40-45 km/h, cu precădere în nord-est şi în estul Capitalei, motiv pentru care este estimată o grosime, în medie, a stratului de zăpadă de 6-8 cm, izolat 8-10 cm”, a declarat directorul ANM Gabriela Băncilă, la şedinţa desfăşurată la Primăria Capitalei.