PROGNOZA METEO PENTRU TREI ZILE. Vremea va continua să se încălzească uşor

PROGNOZA METEO. În următoarele trei zile, vremea va continua să se încălzească ușor, devenind normală din punct de vedere termic pentru această dată.  

13 aug. 2016, 21:09
PROGNOZA METEO PENTRU TREI ZILE. Vremea va continua să se încălzească uşor

DUMINICĂ

Vremea va fi predominant frumoasă, dar răcoroasă dimineaţa în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi mai mult senin în regiunile sudice, dar va avea înnorări temporare în nord unde, mai ales spre seară şi noaptea, izolat vor fi ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte. Temperatura aerului, în creştere faţă de ziua precedentă, se vor apropia de normele climatologice ale perioadei, astfel încât valorile maxime vor fi cuprinse, în general, între 23 şi 29 de grade, iar cele minime se vor situa între 6 grade în depresiuni și 18…20 de grade pe litoral. Dimineaţa, izolat, în zonele joase, vor fi condiţii de ceaţă.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi frumoasă, dar răcoroasă dimineaţa. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, în creştere faţă de ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 12…14 grade.

LUNI

Vremea va continua să se încălzească ușor, devenind normală din punct de vedere termic pentru această dată. Cerul, mai mult senin în regiunile sudice, va avea înnorări temporare în jumătatea de nord a ţării unde, local, mai ales după-amiaza şi noaptea, se vor semnala averse și descărcări electrice. Izolat se vor cumula cantități de apă mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22…23 de grade în nordul teritoriului și 31…32 de grade în sud, iar cele minime se vor încadra între 10 și 22 de grade.

BUCUREŞTI

Vremea se va menține frumoasă și va continua să se încălzească uşor, devenind normală din punct de vedere termic. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

MARŢI

În nordul, centrul și estul teritoriului, precum și în zonele de deal şi de munte, vor fi înnorări temporare și, local, averse şi descărcări electrice. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor situa între 21 și 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 și 21 de grade.

BUCUREŞTI

Cerul va fi variabil, iar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade.

LA MIJLOCUL SĂPTĂMÂNII Vremea va fi in general instabilă, adica vor fi precipitatii mai ales în zonele de deal şi de munte, vor fi averse şi
desărcări electrice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 23 și 31 de grade. Spre weekend insa se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor, iar valorile termice vor creşte treptat în majoritatea regiunilor.